8.Bölüm

3.2K 149 30
                                    

Jin Young'dan

YG: Ödeşelim bir ara RM olur mu?

RM: Her zaman yanında bulunuyorum dostum ne zaman istersen.

  Dedikten sonra hepimiz ufak çaplı bir şwkilde güldük. Abi adaylarım arasında RM gibi tatlı ve ilgisiz davranan ama önemseyen biri olsun isterdim.
Bu sefer şişemizin seçmiş olduğu oyunculara güzeş şansmı denir , tahlihsizlik mi bikinme ben ve jk seçnişti.

Soru ; Jungkook
Cevap ; ben

JK: Hadi ama değiştriemez miyiz?

V: Hadi ama hilelik yapma.

RM: Evet jk kurallara göre oyna.

JK: Tamam. D mi C mi?

JY: Doğruluk.

JK: Yaşadığın en büyük üzüntü ne?

  Bu hayatımda duymak istediğim en son soruydu. Cevap mı vercektim? Hayır. Cevap yok. Duvarda duran saatte baktım    15 dk vardı gitmemize. Özel hayat iş hayatına karışmayacak diyene bakın hele. Gözlerimin dolu dolu oldugunu hissediyordum , elimde duran kağıtları parçalarcasına sıkıyordum.

V: Young ordamısın?

  Direk V oppanın suratına baktım. Hızlı adımlar ile gözlerimden bir damla yanaklarıma değmeden yer ile buluştu.

RM: Hey iyi misin?

Ayağa kalktım saatte baktım son 10 dk

JY: 10 dk kalmış zaman kaybetmeden gidelim isterseniz.

YG: Evet haklısın.

SJ: Kalkın gidelim o zaman.

JK: Bem sorumun cevabını almadım.

Sorunun cevabı mı? Gerçwkten sadece bunu mu umursuyordu? Üzüntümün farkında değil miydi yoksa bilerek mi yapıyordu? Bilerek yapmak. Jungkook'un yüzüne baktım çok ufak ama çok ufak bir hüzün bile göreniyordum. Umursamamazlık vardı yüz ifadesinde.

V: Belliki cevap vermek istemiyor dostum. Hem sorduğun soru gerçekten üzücü bir soru.

JH: Evet jk bırakta bu sorunun cebabını almayalım. Anlatmak isterse sonra anlatır.

JK: Sorunun cevabını alalım gideriz. Hem bu kadar üzülmesine sebep olacak ne olmuş olabilir ki? Kızları tanımıyormuş gibi konuşmayın. En fazla birini çok sevmiştir sonra o kişi onu terk etmiştir. Buda onun için hayatın sonu demek olmuştur.

Cidden neden bu kadar çok bilmiş gibi davranıyordu ki? Ukalalığın sınırını zorluyordu. Üstelik sevmek derken aşk denen ilişkiden bahsediyorsa çok yanılıyor. O duyguyu bir kere bile yaşamadım. Neden bütün aynı kafeye koyuyordu ki? Ne olursa olsun söylediği çümler beni parçalamışt.

  Göz yaşlarım sanki bir suçluymuş ve bir hücrede yılarca hpis olmuş , aniden çıkan af kararı gibi gözlerimden hılıca dışarıya süzüldü.

  İçeriye gelen çalışanlardan biri bizi almaya gelecek olan aracın geldiğini dışarda beklediğini söyledi. İçerde sesizliği V oppa bozdu.

V: Tamam arkadaşlar belki bir ara oynamaya devam ederiz. Şimdi gidelim.

Bu sefer kimse itiraz etmedi ve derin bir sesizkik ile odadan çıkmıştık. Gözyaşlarımı sildikten sonra bende peşlerinden gittim.

  Şirkete geldiğimzde herkez büyük bir çalışma içindeydi. Kimse yerinde durmuyor vızır vızır arı gibi çalışıyorlardı. Bende bir menejer olarak görevlerimi yerine getirmeye çalışıyordum. Saat akşam 6 olmuştu klip çekimleri bitmek üzereydi Jungkook'un yemek saati geliyırdu. Bir anlaşmalı menejer olark sanırım acilen Egoist patronuma yemek bulmalıydım. Sütüdyo dışına çıktım etrafta bulunan özel lokantadan birine gittim. Şirket yemekhanesine gitmiltim ama patroncuğumun sevdiği yemekler kalmamıltı. Rastladığım ilk sosyetik lokantasına giriş yaptım.

Garson: Buyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim.

JY: Ben Big Hit şirketinden geliyorum.

Garson: Hoşgeldiniz. Buyrun siparılınız nedir.

JY: Ben bir porsiyon kimchi, bir porsiyon noodle ve bir porsiyon kimbap istiyorum ve lütfen paketleyin.

Garson: Tamamdır.

  Garson istefiğim menüyü paketlemiş ve getirmişti. Elime tutuşturduğu faturayı ödemek için elime çantaya götürdüm paramı çıkartım ve toplam faturaya baktım.

JY: Yuh lan bu ne? Dükanımı kiraladım ben?

Garson: Efendin anlamadım.

Sanırım şu filimlerde görsüğümüz bulaşık yıkama sahnesi şimdi bana verilmişti. Elimi çabuk tutmalı çekimler bitmeden patronumun yemek saati gelmeden gitmeliydim. Bulaşık geldikçe geliyordu. Tam bitti diye elerimi kurularım yenileri gelir. Dalğın , bitkin ve üzgün bir ruh haliyle bulaşık yıkıyorum. Vay be bunlarda mı gelecekti başıma. Sırf o egoist, kibirli, ukala patronum mutlu olsun diye , kızmasın , benden şikayetçi olmasın diye düştüğüm şu hallere bakın ne acınası bir durum ama. Bir gürültü ile elimde duran tabak yer ile buluştu. Ses içerden gekiyordu. Ben ve bir çalışanın daha bulunduğu mutfağın kapısının açılması ile hızla geriye dönüp kendimi tezgaha yasladım.

JY: S-Sen

💝💜💛💚💚💙💚💜

Arkadaşlar yb geç geldi kb .
İyi okumalar vote ve yorum yapmayı unutmayın.

İyi okumalar vote ve yorum yapmayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bu gün RM oppamızın doğum günü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu gün RM oppamızın doğum günü. İyiki doğdun oppa 💕💖💗💕💚❤💜💙💜❤💜💟💓💝🎂🎁🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎉

Buda Jun Yeong kitabın başında koymalıydım  ama unutmuşum şimdi atam dedim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Buda Jun Yeong kitabın başında koymalıydım  ama unutmuşum şimdi atam dedim.

Yeni Menajer - (BTS) Where stories live. Discover now