10.Bölüm

3K 159 51
                                    

Jun Yeong'dan

Aracın ani fren yapması ile öne doğru düştüm. Saçlarım yüzümü örtmüştü. Hızlıca Jungkook' a dönmüştüm. Yüzünde belli belirsiz bir ifade vardı. Sinir mi değil , korku mu değil. Anlaşılmıyordu. Arabayı tekrar çalıştırdı bu sefer sakin ve normal bir hızla. Bir süre yolda ilerledikten sonra Jungkook'un telefonu çaldı.

JK: Efendim Jin

JK: Bir sorun yok, kendi evime gidiyorum.

JK: Hayır her şey yolunda.

JK: Tamam gözüşürüz.

  Eve gelmiştik, tek kelime bile etmeden hızlı adımlarla merdivenlerden odasına çıktı.
Saate baktım , akşam yemegi saati geçmişti ama aç olmalıydı. Suçlu ben miydim acaba?

Jungkook'dan

JK: Gir.

Kapı tıklatılmıştı. Gir talimatım ile kapı açılmıştı gelen kişi Yeong'tu. Ellinde bir tepsi ile odaya girdi.

JY: Şey, akşam yemeği saatiniz geçmiş ama henüz birşey yemediniz düşündüm ki belki açsınızdır. Bu gün çok çalıştınız ve yorgunsunuzdur diye aşağı çağırmak istemedim.

Jun Yeong'dan 

Elimdeki tepsiyi kenarda duran masanın üzerine bıraktım yatakla eşit boyda olan küçük masalardan birini yatağın bitişiğine koydum, yemeğide diğer masadan alıp oraya bıraktım ve odadan çıktım.

Yarım saat sonra odadan tepsiyi almak için mutfakta oturmuş oldugum koltuktan kalktım ve bay Jungkook'un odasına yöneldim. Kapıyı yıklatım ama içerden ses gelmiyordu. Tekrar tıklatım ama yine bir çevap alamadım. Belki uyumuştur diye düşündüm. Kapıyı yavaşça açtım. Hafif aralık olan kapıdan seslendim.

JY: Bay Jungkook ben geldim , şey tepsiyi almak için geldim.

Yine vevap duyamayınca kapıyı tamamen açtım. Yemek tepsisi öylece bıraktığım gibi duruyordu. Hiç bir şey yememişti. Yatağında değildi , pencerenin önünde durmuş öylece dışarıyı izliyordu yanına gittim. Çekingen adımlar ile yaklaştım.

JY: B-bay Jungkook , iyi misiniz?

Belkide ben hatalıydım. Ona haber vermeden çekip gitmemeliydim bir yere. Buanlaşmada bile yazıyordu.

JY: Bay Jungkook, be özür dilerim amacım.sizi terk etmek , kızdırmak değildi sadece yemek saatiniz yaklaştığı için size yemek almaya gittmiştim. Şirket kafeteryasında sizin sevdiğiniz yemekler olmayınca bende dışardan almak için çıktım. Bir hataetiysem özür dilerim.

O kadar konuştum tek kelime bile etmiyordu , sanki uyumuş ama ayakta kalmış gibi. Ne hissediyorum biliyormusunuz başkası olsa yine böyle hisseder miydim bilmiyorum ama endişeleniyorum. Sanırım o benim patronum bu yüzden böyle düşünüyordum.

   Sağ elimi yavaşça bay Jungkook'un koymak için kaldırdım. Elim onun sağ omzundaydı.

JY: B-bay Jungko-

  demem ile kelimem yarıda kalmıştı. Bay Jungkook elimi sertçe tutmuştu ve beni kendisine iyiçe bastırıyordu. Tek bir şey vardı oda canımın yanıyor oluşuydu.

JY: Bay Jungkook elim, elimi acıtıyorsunuz. Lütfen bırakın canım yanıyor.

Nefesi yüzüme tokat gibi çarpıyordu. Korku, endişe, mutsuzluk, panik, can acısı hepsini yaşıyordum. Zaten dip dibeydik ama bu ona yetmiyormuş gibi tutmuş olduğu elimi sırtıma doğru çevirip beni daha kendisine yanaştırdı.

Başını boynuma götürüyordu. Nefesi daha da sert olmaya başlıyordu. Sadece korrkuyordum kollumu ondan almak için yerimde kıpırdanmaya çalışıyordum ama hereket bike edemiyordum.

JK: Sen beni terk mi edecektin? Neden Young beni hiç sevmedin mi? Ben sana uygun değilmiyim? Çok mu kötü biryim?

JY: H-hayır ben terk etmeyecektim.

JK: Beni sevmiyor musun?

JY: B-bay Jungkook ben ne dediğinizi anlamıyorum.

  Öylece yüzüme bakıyordu. Gözleri dolu doluydu. Nefesi , nefesi alkole hüküm  etmişti. O şuan sarhoştu.  Bir elini belime koyup beni kendisine yasladı diğer eliyle saçlarımı okşamaya başladı korkuyordum.

JK: Düşünsene adının yanına benim soyadum. İstemez misin?

"Düşünsene adının yana benim soyadım" diyordu bana. Seviyor muydu beni? Olabilir miydi? Hayır , hayır asla olamaz. O şuan sarhoş ve dediğini kendisi bile bilmiyorsu. Gözlerim dolmuştu yanaklaırımdan bir damla  döküldü bütün güçümle kendimi geriye çektim kendimi onun kollarından kurtarmıştım.
Hızlıca arkamı döndüm tam gideceken kollarımdan tutu beni kendine çekti ve hayatımda hiç yaşamadığım o anı yaşadım. Dudaklarını dudaklarımla bütünlemişti.



🌸🌹🌼🌻🌹🌸🌷🌹🌷

Vote ve yorum yapmayı unutmayın. İyi okumalar.

Yeni Menajer - (BTS) Where stories live. Discover now