11.Bölüm

3K 153 42
                                    

Jung Yeong

Neye uğradığımı şaşırmıştım. Kıpırdayamadım öylece benden izinsiz beni öpmesine izin vermiştim. Kendimi geriye çekmeye çalıştım ama olmuyordu, beni kendine sıkı sıkı bastırıyordu, bırakmıyordu. Kendisi öpmeyi yavaşlatıyordu ve yavaşça geri çekildi. Bende bundan istifade bütün gücümle kendimi geriye atım ve yere düştüm. Ellerimin tersiyle dudaklarımı siliyordum gözlerimden dudaklarıma kadar akan göz yaşları su gibi oluyordu. Böyle mi olucaktı hayatıma giren erkeğin ilk öpücüğü mu olacaktı bana ilk öpücüğü beren?

JY: S-sen, sen ne yaptın? N-neden, neden yaptın?

   Ağlayarak söylesiğim cümlelerimi ne kadar anladı bilmiyorum. Sarhoştu. Belkide yarın herşeyi unutucaktı. Unutulan öpücük mü olucaktı? Bir patron, çalışan ilişkisi dışında birde unutulan öpücük ilişkisimi olucaktı aramızda? Peki ya unutmazsa o zaman ne olucaktı?

   Elleri arasına aldığı başını iki yana salladı. Tek kelime bile etmedi. Masaya doğru gitti küçük not kağıfına birr şeyler yazdı. Bana baktı, o bakışları anlamayı çok isterdim. Aynı masada duran sandık gibi olan küçük kutuya o kağıt parçasını içine attı. Sarhoş olduğu için bana dogru gelirken yalpalıyordu. Kollarımı tutu, beni yerden kaldırdı. Ne yapacak yine diye düşünürken kendimi kapının önünde buldum. Odanın dışına attı beni. Şimdi ne yapıcaktı tek başına, şuan sarhoş ve beni öpmesi gibi yaptığı hata gibi başka bir hata yaparmıydı?
Ya kendine zarar vericek bir şey yaparsa? Odama gittim banyoya yöneldim üstümü değiştirmeden suyun altına geçtim. Ellerimi dudaklarıma götürdüm. Belki hayata gercekleşebilecek kişi tarafından az önce öpülmüştüm. Ama unutma ihtimali olan bir öpücük. Çöpe atacağınızı bildiğiniz bir mendil gibi.

Çalan saat sesi ile gözlerimi araladım. Uyumuş muydum? Başım ağrıyordu, hemde çok ağrıyordu. Aklıma dün gece geldi. Sarhoş bir öpücük, banyoya gelişim ve üzerimi çıkarmadan suyun altına geçmiş olmam. Şimdi yataktaydım. Üzerimdeki ıslak kıyafetler yerine temiz ve kuru uzun bir
t-short vardı. Saçlarım kurutulmuş ve hatta taranmıştı. Saate baktım 8.50 . Olamaz kahvaltıyı hazırlamadım. Hemen yataktan fırladım koşarak merdivenlerden aşağı indim. Kimse yok. Yemek masasına doğru gittim. Öylece etrafa bakarken masada duran kağıdı gördüm. Üzerinde ismimi görünce kagıdı açtım.

  "Bugün  izinlisin, merak etiysen üzerini ben değiştirdim, saçlarını kurutup tarayanda bendim. Ama merak etme üzerini değiştirirken sana bakmadım. Buda sana özrüm olsun. Yaşanan herşey saçmalıktı hiç bir şeye anlam yükleme, sarhoşluk etkisinde olan bir zevkti o kadar. Sen çalışansın ben patron, ben ne dersem ne istersem o olur. Dün gece olanlar sarhoşluğumun isteğiydi ve oldu bugün unut diyorum ve unutacaksın. Yarın işe başlarsın."

  Elşimdeki kaığıt yere süzüldü,  yere çöküp ağladım. Bunun unutulacak bir öpücük olacagını dülünmüştüm, biliyordum ama böyle olacağını tahmin etmemiştim. Ben onun sarhoşluğum zevkiydim ve şimdi hiç bir şey ve hatta onun gözünde bir zevk çalışanıydım.


Bölüm kısa oldu kb. Bölüm ile ilgili yorumunuzu bekliyorum ben biraz beyenmedim kararı size bırakıyorum. Vote vermeyi unutmayın.




Yeni Menajer - (BTS) Where stories live. Discover now