19.Bölüm

2.5K 134 24
                                    

Yeong'dan

Nedenini bilmediğimiz bir tepkiyle Jungkook'un öyle görünce sadece endişelenmiştim.

BH: Dostum sakin olur musun? Noldu?

JK: Gayet sakinim ben nir şeyimde yok.

BH: Bundan emin değilim.

JY: Bay Jungkook sakin olur musunuz?

JK: Sakinim ben tamamı.

BH: Ne olduğunu söyler misin?

JK: Önemli değil şirket çalışanları işte sinir etti beni. Boşver.

  Baekhyun ile konuşmaya gitmiş olmam onu çok kızdırdı sanırım.
Ama neden?

******

23 gün sonra

Yeong'dan devam

   Gitmek mi gitmemek mi diye düşünme şansım bile yok, gidicektim. Gitmemek için bir sebep istiyordum. Bir şeyler var içimde kıpır kıpır olan gitmemem için 'ben senin sebebinim' diyor ama neyin sebebi, nasıl bir sebep onu bile bilmiyorum. Son bir haftam var. Bir sonra okuduğum özel ünüvdrsite başlıyor. Hayalerime az kaldı ama burdan, bu işten gitmek istemiyor gibiyim. Jungkook'un bitmek bilmeyen sürekli değişen tavırları mı beni burda kalmak istememe sebepti yoksa ekip üyelerin samimiyeti, bana gösterdikleri abi sevgisi, kardeşlikleri mi buna sebepti? Belkide burda kalmaya çok alışmıştır ruhum. Hem neden kalvaktım ki aile bağlarıma, özel hayatıma saygısı olmayan kuralcı, ukala, kibirli Jungkook patron bozuntusu için mi? Hayır. Hayalim için savaşmaya devam.

  Bugün günlerden pazar Jungkook ve ekip üyelerin tatil günü. Jungkook'un evinde tıplanıp zaman geçireceklerdi. Tabi bunun yanında EXO grubu da gelicekti ilk defa iki grubun tamamını bir arada görücektim.

****
Akşam olmuştu. BTS üyeleri gelmişti geriye EXO kalmıştı.
Kapı çaldı açmaya Jimin gitti. EXO üyrleri gelmişti.

  Lan gök yüzündeki yıldızlar yer yüzüne mi düştü. Her birine çok ayrı bir şekilde hayran kaldım. Hepsi dozundan fazlasıyla tatlıydı. Bu tatlılıklarının yanında kar tatlısı hiç bir şey kalır.

İnanır mısınız Jin oppa gerçekten de kendisine kız menejer aldı ve zamanla birbirlerinden hoşlanmaya başladılar ve ilk Jin oppa itiraf etti. Kızın ismi Soya birbirlerine çok yakışıyorlar. Ayriyeten Baekhyun'da hayatına yeni birni almıştı ve gerçekten mutlulukları gözlerinden  anlaşıyordu. Kızın adı Kim Yu. Aslında Baekhyun ile Yu ile çok önceden tanışıyorlar. Kim Yu, Baekhyun'u tanıdığı günden beri seviyormuş ama Baekhyun onunla fazala konuşmamış ilgilememil ve onu. Sesgisini hiç farketmemiş. 15 gün önce Yu tekrar Baekhyun ile iletişime geçmiş ve ona onu sevdiğini söylemiş. Baekhyun'da birbirlerine bir şans verebileceğini söylemiş ve şimdi ikisi çok mutlular, bu da beni mutlu etmeye yeter de artardı.

  Bu özel geçede BTS ve EXO ekibinin yanımda ben, Soya ve Kim Yu da bulunuyorduk.

Kendime not;  Son zamanlarını en güzel ve en unutulmaz anını yaşıyorsun Yeong senin bu anılarını yaşamak isteyen binlerce insan var anın tadını çıkar nasıl olsa bir hafta sonra sıradan olan kimsesiz hayatına kaldığın yerden devam edeceksin.

  Gece boyunca herkes çok mutluydu çok eğleniyordu. Benim bedenim  mutluluk yaşıyor ruhum ise mutluluk maskesi takmış gibiydi. Gece boyunca bir kaç defa  Jungkook'un gözleri ile karşılaltım. Belli belirsiz küçük tebesümleri vardı bana bakarken. Ben ise onu görünce kızlara dönerdim onlarla arkadaş kalırmıyız bilmiyorum.
' Ah be patron neden o gözlerinde sesiz sinema oynayarak bir şeyler anlatıyor gibisin? '

  Gecenin en iyi anı ise Jimin opanın Jungkook'un gitarını alıp şarkı söylemesiyidi. Sanki ruh halimi biraz da mutlu edecek olan şeydi. Nir süre sonra duygusal bir şarkı çaldı gözlerim dolu dolu olmuştu. Kimsenin karşısında ağlamak istemiyorum. Bende hemen balkona çıkıp hava almaya başladım. Her nefes alışımda bir göz yaşım düşüyordu. Beklemediğim bir anda yanıma gelen Kim Yu ile göz yaşlarımı sildim.

KY: Neyin var Yeong?

JY: Ha hiç, hiç bir şey iyiyim.

KY: Emin misin sanki canın bir şeylere gibi. Geldiğimizden beri arada bir dalıp gidiyorsu. Bşr sorun yok değil mi? Bana anlata bilirsin, iyi sır saklarım.

JY: Teşekür ederim Yu. Ama cidden iyim. Söz biriletiyle dertleşmek istediğimde uğrayavağım ilk kişi sen olursun.

KY: Tamam canım. Biz gidiyoruz. Aklım sana takılmıştı gitmeden bir bakayım dedim.

JY: Teşekürler ben seni geçireyim.

KY: Tamam olur.

  EXO üyelerini uğurlarken BTS üyeleri de artık gittmeleri gerktiğini söylemişti. Ne olursa olsun bu gecenin anlamı benim için çok önemliydi.

****

1 hafta sonra

  Sabah saat 6.00 bugün kahvaltıyı son kez hazırlayacaktım. Banyoda rutin işkerimi haledip mutfağa gidip kahvaltı hazırladım sonra odama çıkıp üzerime kısa bir t-short, siyah bir darpaça ve üzerimede siya bir deri çeketimi  giydim. Saçlarımı hafif dalga verdim ve sade bir makyaj yaptım sonra hazırlamış olduğum bavulumu alıp aşağıya indim. Jungkook kahvaltısını yapmış ve salonda eli cebinde arkasına dönük bir şekilde pencereden dışarıya bakıyordu.

Bavulu merdivenlerin oraya bırakım masayı tıpladım bulaşıklarıda makinaya dizdim.
Mutfaktan çıktığımda Jungkook karşımda dikiliyordu.

JK: Maşını muhasebe aracılığı ile banka hesabına yatırdım.

JY: Tamam.

  Bavulumu alıp kapıya yöneldim.

JK: Yeong.

Dediğinde arkama dönüp ona baktım.

JY: Efendim.

JK: Şey, ben yani şey kendine dikat et.

JY: Tamam.

  Dedim ve kapıyı açıp beni bekleyen taxsiye binip kendi evime gittim.

Eve geldiğimde duş aldım sonra eşyalarımı yerleştirdim ve kahvaltı için mutfağa gittim. Noodle yaptım yanınada pankek vs şeyler yapıp masaya yerleştirdim.

Kahvaltımı yaptıktam sonra okul için lazım olan eşyalırımı almaya gittim.

💖💗💖💗💖💗💖💗

E nasıl gidiyor? Son bir bölüm kaldı finale. Sizleri seviyorum😊💖💖

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum.


  

Yeni Menajer - (BTS) Where stories live. Discover now