6

736 9 2
                                    

"Waar ben ik ?" O ja ik ben ontvoerd zij ik zachtjes, ik kijk opzij en zie Rafaël naast me liggen te slapen. Ik doe zijn arm van me af en loop naar de deur, die natuurlijk op slot zit" had ik kunnen weten" dacht ik in mezelf.

"Wat doe je ?" Hoor ik een stem achter me zeggen, "niks" zeg ik, hij kijkt me aan met een frons op zijn gezicht, Oke zei die. Heb je goed geslapen ? "Ja...nou nee eigenlijk niet" waarom vraagt die dat eigenlijk dacht ik in mezelf

Mag ik uit de kamer vraag ik, ja...nou nee dat weet ik nog niet zegt Rafaël met een grijns op zijn gezicht. Hij loopt naar me toe en gaat recht voor me staan en kijkt me recht in mijn ogen.

Hij pakt me bij mijn kin en komt steeds met zijn hooft dichter bij. Ik probeer los te komen maar ik kan niet uit zijn greep ontsnappen. LAAT ME LOS!!!! schreeuw ik en ik zie dat hij zijn arm uithaalt en we weer een klap geeft.

AUW!! Ik grijp met mijn hand naar de zere plek en begin te huilen, opeens wordt de deur open gedaan door josh, wat is er aan de hand vraagt die met een bezorgde stem.

Rafaël loopt weg en zegt niks, ik zak in elkaar op de grond en trek mijn knieën naar me toe en begin zachtjes te huilen. "Wat is er gebeurt" vraagt josh, heeft hij je pijn gedaan?

Ik kijk hem aan en ik zie dat hij bezorgd begint te kijken naar mijn wang," kom maar mee zegt die dan gaan we eten" ik loop met hem mee en we gaan weer door de lange gang naar de living

Ik kijk super goed of ik de voordeur zie en JA! Ik zie hem ik besluit om gewoon nog mee te lopen naar de living. Max en meneer bos zitten al aan tafel te eten.

Ik ga naast josh zitten en mijn hand zit nog steeds tegen mijn wang aan" auw" mompel ik, meneer bos kijkt me met een grijns aan en lacht een beetje " zo was je een beetje stout" ik negeer zijn vraag en kijk naar beneden. ineens slaat hij zijn vuist op tafel en zegt "IK VROEG JE WAT!!!" Ik schrik en geef maar gewoon antwoord" nee...ja...misschien.

Mag ik me even douchen vraag ik aan josh, ja hoor zegt die, we lopen naar zijn kamer en in zijn kamer zit een douch. Ik ga de douch in en doe de deur achter me op slot.

Als ik klaar ben realiseer ik me dat ik geen andere kleren heb dan me gym kleren die best koud zijn, ik loop met mijn handdoek de douch uit en ik zie josh op zijn bed heel serieus naar zijn telefoon staren, eh ehm" zeg ik.

Hij kijkt op en zegt dan" zo zo wat ben jij van plan dan" doe normaal zeg ik "mag ik wat kleren? Ja tuurlijk" zei die, hij pakt een trui en een joggings broek en geeft ze aan mij.

Ik ga terug de douch in en kleed me aan, als ik weer uit de douch kom zie ik josh niet meer zitten, ik loop naar de deur en tot mijn verbazing zit hij niet op slot, ik kijk om de hoek of er iemand zit, en zie dat alle jongens op de bank aan het gamen zijn, ik pak mijn kans en ga rennen.

Zo zo dit was alweer deel 6 💚⭐️ wat zou Livia van plan zijn ? 🙈
Stem⭐️
Rea💙
En vergeet niet te delen😜🙈💚
Dit was trouwens de extra upload die niet op de vast dagen word geüpload 💙👋🏻 have an Nice day💚

Kidnaptजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें