11⭐️

492 8 1
                                    

"Wat een goed idee, we gaan het morgen wel proberen."

De volgende ochtend word ik wakker en zie Lisa niet naast me liggen, ik kijk waar Lisa is en zie haar in de deur opening staan, "wat ga doen " vraag ik " ow hè livia ik wist niet dat je al wakker was, ik wou kijken hoe we kunnen ontsnappen" oké zeg ik " misschien kunnen we via de voordeur" zegt Lisa,nee dat heb ik al vaak geprobeerd maar ze zien of horen het steeds.

"Maar hoe kunnen we dan ontsnappen?! Vraagt Lisa gefrustreerd!," weet ik niet Oke ik heb alleen die voor deur nog geprobeerd ik heb geen raam ofzo gezien. We kijken elkaar aan en er rolt een traan over onze wangen, we geven elkaar een knuffel" sorry ik word hier gek van al die jongens" maakt niet uit ik snap je zeg ik op dat moment krijgen we allebei weer en schok" o ja helemaal vergeten"we hebben een schok band.

We lopen de kamer uit en gaan naar de living om in de bank te zitten, "waar is iedereen? Geen idee zeg ik,het is voor eerst dat we alleen zijn, we kijken elkaar aan en Volgensmij denken we allebei hetzelfde, we gaan rennen!! We rennen allebei naar de voordeur en zoeken de sleutel.

Zoals altijd licht die op het venster naast de deur, ik kijk achterom maar zie gelukkig nog steeds niemand. Mijn hart klopt in mijn keel van zenuwen "als we nu gesnapt worden zijn we echt nog niet klaar hier, denk ik in mezelf.

Lisa doet de sleutel in de deur en doet de deur open we rennen naar buiten en op dat moment gaat er een alarm af!!! Ik schrik heel erg en ik zie dat Lisa ook schrikt, ik kijk achter om en zie dat ze allemaal naar ons toe komen rennen.Ik bedenk me geen moment en begin te rennen.

We rennen naar de weg en we horen continu achter ons,
GVD KOM NU TERUG!!!
ALS WE JULLIE TE PAKKEN HEBBEN ZIJN JULLIE ER GEWEEST!!!!!
Lisa en ik rennen zo hard als we kunnen en huilen tegelijkertijd.

We zien een auto stoppen voor de weg we rennen er zo hard mogelijk naar toe, de vrouw die in de auto zat komt met een bezorgd gezicht uit de auto stappen" HELP ONS roepen we allebei tegelijkertijd, de vrouw ziet dat we achter na gezeten worden door een groep boze jongens ( meneer bos- Rafaël-Levi-Max-josh) ze zegt vlug " SNEL STAP IN!!"

Hé hé deel 11 alweer 💚⭐️ wat zouden Lisa en livia gaan doen ? (Iedereen weet het Volgensmij al 😂) maar gaat het ze ook lukken is de vraag😳!! Maar heel erg bedankt iedereen voor het lezen van mijn boek 🥰
-stem⭐️
-reageer💚
-en deel💚🙈

KidnaptWhere stories live. Discover now