21⭐️

270 5 0
                                    

*volgende dag*

"hey Lisa pssst" verluister ik zacht zodat niemand ons kan horen. "huh uh ja wat is er" zegt lisa die net wakker is geworden. " we hebben een probleem....we hebben heel het plan toch al uitgewerkt? zeg ik tegen lisa"ja en het is een goed plan ook hoor." zegt ze met een frons op haar gezicht.

"nou nee ik ben wat vergeten..." zeg ik teleurgesteld. lisa kijkt me aan en begint te lachen" haha" heel grappig hoor, ik trapte er bijna in" ik kijk lisa aan en er valt een traan uit mijn ogen, "nee je meent het echt?!" maar wat ben je vergeten dan, er is vast een oplossing voor" ik kijk lisa aan en zeg" hoe kunnen we iets laten bestellen als we geen eens weten waar we zijn..."

"nee nee neee..... omg hoe kunnen we zo dom zijn" zegt ze en wrijft over haar hoofd. " ik weet het niet lisa het spijt me we moeten wat anders bedenken of we moeten het gewoon proberen?" "denk je dat het dan alsnog gaat lukken?" zegt lisa met een heel klein beetje moed. "we kunnen het proberen dan kunnen ze misschien achterhalen waar we zijn want we weten wel een Ding en dat is dat we bij een bos en een weg zitten en het huis ziet eruit als een Fila.

" omg dat is waar!" zegt lisa. we gaan samen naar de woonkamer en tot onze verbazing liggen daar 2 pakjes ingepakt met onze namen erop. " hey wat is dit dan" zeg ik en kijk richting lisa, op dat moment springen de jongens tevoorschijn en roepen " FIJNE KERST!!" lisa en ik schrokken ons kapot en beginnen te lachen. " wat is dit dan" vraag ik aan josh die inmiddels voor de tafel staat met de cadeautjes " dit is jullie cadeautje voor kerst." toe maak open zegt die met een lach op zijn gezicht.

ik en lisa maken het cadeautje open, ik kijk naar lisa haar cadeautje en zie een tijdschrift van een onbekend iets, "wouw uh dankjewel" zegt lisa die er eigenlijk niet zo blij mee is omdat ze niet van lezen houdt, dat hadden ze geweten als ze haar beter zouden leren kennen. ik maak ook mijn cadeautje open en zie dat er een dagboek in zit, " echt een dag boek! dank jullie wel!" heel oprecht ben ik er ook blij mee want nu kan ik alles kwijt wat me eigenlijk diep van binnen dwars zit, zoals gevoelens.....

dit was deel 21 alweer, ik ben ontzettend blij omdat mijn verhaal in #2 staat van de 1.6K!! heel erg bedankt voor het lezen van mijn boek en tot de volgende keer Amigos.

KidnaptWhere stories live. Discover now