9⭐️

596 8 0
                                    

"Hij komt steeds dichter bij en ik ga steeds meer naar achter en op ge geef moment kan ik niet verder"

Hij staat nu recht voor me neus "ik kan hem niet uitstaan" zeg ik in mezelf, wat doe je ? Vraag ik met een trillende stem, "wees maar niet bang" zegt hij met een grijns op zijn gezicht " je zult zo wat rust hebben.

Ik kijk naar hem en voordat ik weg kan rennen voel ik een prik in mijn zij " wat d..doe je vraag ik verward, ik word heel erg duizelig en kan niet meer op me benen staan en ik val, ik voel dat hij me opvangt en verder weet ik niets meer.

Na een tijdje word een wakker, ik hoor iemand praten... wacht ik ken die stem niet" is er iemand anders zeg ik ver luisterend, dan zie ik de deur open gaan en zie Levi daar staan, ow ja hij is er ook nog denk ik in mezelf.

Gaat het ? vraagt Levi " ja hoe het gaat, ik ben Volgensmij verdoofd en opgesloten"zeg ik sarcastisch, hij kijkt naar mij en grijnst "haha ja je hoort dat niet meer te weten" ik kijk hem aan en probeer op te staan, ik sta op en zeg wie er nog meer is.

"Ja jij was ongehoorzaam dus we hebben iets ergs gedaan" zegt die, "WAT DAN!? Zeg ik boos, "we hebben iemand voor je mee genomen" hij pakt me bij mijn arm en trekt me hard mee naar de gang, tot mijn verbazing zie ik lisa staan, "LISA!! Schreeuw ik en ik barst in tranen uit.

Lisa rent naar mij toe en deinst dan ineens terug en valt op de grond, ze had helemaal niet meer door dat er een KETTING om der nek  zat, "WTF een ketting" zeg ik boos en verdrietig, "ja dat is jouw schuld zegt meneer bos, ik barst in tranen uit en ren naar mijn beste vriendin Lisa toe.

Ik voel twee armen om me middel en die trekken me terug"LAAT ME LOS!!! Schreeuw ik en ik word op de grond gegooid als vies afval, ik zie dat Lisa naar een andere kamer word gebracht, ik draai me om en kijk Levi recht in zijn ogen aan en kijk naar de grond en zeg zachtjes snikkend " alstjebliefd doe haar niks aan ik zal alles doen zodat jullie haar niks doen" en dat is juist wat ik nooit had moeten zeggen...

Spannend, dit was alweer deel 9 (was een beetje vergeten dat ik vandaag weer nieuwe upload moest posten vanwege school)  wat zou er gebeuren 😳 en dat ze nog iemand hebben ontvoerd 😱 vergeet niet op dat sterretje te klikken⭐️😜 als je wil natuurlijk💚 joejoe👋🏻👋🏻💙

KidnaptWhere stories live. Discover now