19⭐️

317 5 0
                                    

Ik ren naar buiten en zie Lisa op de grond liggen met haar handen op haar been" LISA wat is er gebeurt!!!!!

Lisa schreeuw hard en kan niet praten, "ik schoot in haar been" zegt Max met een grijs op zijn gezicht, ik wil hem slaan maar ik word met twee armen om me Middel gepakt. "LAAT ME LOS" schreeuw ik hard en ik kijk naar achter om te zien wij mij vast pakt, meneer bos is het die mij vast heeft, ik wurm me los en ga bij lisa op de grond zitten.

ik trek het verband van me hoofd af en probeer het om lisa haar been te verbinden " AUW!!" schreeuwt lisa en huilt heel erg hard. " sorry lisa maar anders bloed je misschien dood" ik wist dat dat waarschijnlijk niet zou gebeuren omdat het maar een schot wond was, maar wie was ik om te bedenken dat het misschien wel zou gebeuren.

"schreeuw eens niet zo hard jij" hoor ik vanuit achter mij en lisa krijgt een trap in haar buik, ze krijgt even geen lucht en moet daarna braken. ik sta op en kijk Max indringend aan met een boze blik " en waarom mag ze niet schreeuw he niemand kans ons verdomme toch horen in dit wrak" en dat is nou juist wat ik niet moest zeggen..... ook ik krijg daarom een trap in mijn buik.

ondertussen word Lisa opgetild en in haar bed gelegd " tring! tring! tring!" ik kijk op en denk bij mezelf na wat IK voor ons moet doen om hier zo snel mogelijk weg te komen, maar we hebben het al geprobeerd en ze zijn steeds ons te slim af. en dan heb ik het " we moeten zorgen dat hier iemand komt die ze niet kennen iemand die ze niet verdacht vinden zoals een bezorger ofzo iets.

"hallo met josh"

telefoon) "hallo josh hoe gaat het met de meiden kan ik ze al snel ophalen?

josh) " uhm nee nog niet sorry ik zal meer betalen alsjeblieft maar ze zijn allebei gewond door een stom ongeluk van ze, nog even geduld alsjeblieft.

telefoon)" ik geef je nog 3 dagen! anders kom ik ze persoonlijk ophalen!

en er word opgehangen.

"wie was dat josh?" vraag ik nieuwsgierig, "dat was.... eigenlijk gaat dat je niks aan! en hij loopt langs me een zijn kamer in en gooit de deur met een harde klap dicht.

ik heb alles gehoord wat ze tegen elkaar zeiden aan de telefoon omdat ze nogal hard praatte tegen elkaar, ik loop naar lisa toe in haar kamer en laat de deur open zodat het niet verdacht lijkt dat we iets uithalen wat eigenlijk heel dom is want lisa kan toch niks nu ze gewond is.

" lisa ik weet misschien hoe we kunnen ontsnappen en ik denk dat het wel kan werken!"zeg ik met nog een beetje moed....

he he na een lange tijd ben ik terug, sorry voor het ongemak hier voor, ik ben trouwnes heel erg blij dat zoveel van jullie mijn boek lezen dat maakt me echt blij en geeft me een goed gevoel! tot snel bij een nieuw deel wat morgen online komt! be safe in deze tijden -xxx-

KidnaptWhere stories live. Discover now