16

360 6 0
                                    

"ik kijk Levi aan met een boze blik"wat is er meisje mis je je oudertjes" ik sta op en ben zo boos dat ik Levi aanval"

ik wil hem slaan maar hij pakt me hand vast voor dat ik hem raak" heb je nou nog niks geleerd van die schot wond, wil je dat nog een keer" ik kijk hem aan en er rolt een traan over me wang heen" n...nee..."hallo wat is hier aan de hand? ik zie meneer bos en Max en Josh naar ons toe lopen.

"ze wou me slaan dus ik leg haar even uit dat ze dat niet meer moet doen anders gebeuren er consequenties en dat wil ze niet geloof me, ik kijk Levi aan en ruk me arm los en ren weg, " HEY kirsten waar ga je heen, kom terug!! zegt Max, ik ren me kamer in en zet de stoel die voor het bureau staat tegen de deur klink.

ik zie dat ze proberen de deur open te maken maar het lukt ze gelukkig niet, "KIRSTEN doe de deur open nu!!! ik loop naar achter tegen de muur aan en bedenk me wat ik zojuist net heb gedaan " voor meer problemen gezorgd dan dat ik al had.

ik loop meer naar achter en bots tegen het bureau aan en ik hoor iets in de la rommelen, ik open de la maar zie niks... ik heb weleens in een film gezien dat er een verborgen laatje in zit hm ik kan het proberen.

ik probeer het plankje wat er misschien zit eruit te halen en JA!! er zit een laatje in maar wacht.... er ligt een wapen in... is dat bedoelt voor mij? omg...OMG....OMG!!! ik pak het wapen paniekerig met een trillende hand, ik kijk of er munitie in zit ja! wel maar 1 dus als ik schiet... dan op mezelf....laten we dat maar niet doen dan heb ik en me leven verpest wat technisch gezien al helemaal verpest is, en dan laat ik lisa achter.

op dat moment word de deur open getrapt en ze staan allemaal in de deur opening, ze kijken me aan en blijven staan, ik kijk naar hun en dan naar het pistool ik kijk weer naar hun en zet dan het wapen tegen me hoofd.... HOW kirsten stop, laten we normaal doen geef het wapen maar aan mij, josh loopt heel zachtjes naar mij toe en doet zijn hand naar voren.

kom kom geef het aan mij, toe maar, ik kijk naar hem en richt dan het wapen op hem...ik heb maar 1 kogel dat weten ze misschien niet...hoop ik, "WOW kirsten" zegt josh en hij loopt weer naar achter, wacht waar is Max ? net als ik dat denk gaan meneer bos en Levi en josh aan de kant en ik zie dat lisa wordt vast gehouden met een pistool tegen haar hoofd....

Tjeeez wat gebeurt hier allemaal🙈😳 maar I hope you enjoyed en vergeet niet te stemmen⭐️ ik wil StarLightOfficial En @DNFplays bedanken voor het stemmen en reageren op mijn verhaal❤️💙 fijne dag nog 👋🏻 o ja nog een mededeling ik upload in de week om 7:00 en in het weekend 11:00 (vanwege uislapen🙈)

KidnaptWhere stories live. Discover now