13⭐️

404 6 1
                                    

"josh trapt ineen keer de rem in en Levi richt het wapen op lisa"

HOW!! Levi stop!! Schreeuwt Max "BEMOEI je er niet mee!!! Schreeuwt Levi,ik kijk naar Levi met een heel erg beangstigend gezicht" o nee...O NEE...O NEE!! Wat moet ik doen....ehh "STOP Levi!!! Je bent gek geworden schreeuw ik hard en er rolt een traan over me gezicht.

Ik kijk naar Lisa en die is helemaal verstijft van angst, op dat moment draait Levi zich om naar voren en de auto begint te rijden, ik kijk naar Lisa en zie dat er een traan over haar wangen lopen, ik trek lisa naar me toe en hou haar stevig vast " geen zorgen we komen hier samen weg" de auto stopt een tijdje later en ik kijk naar buiten "huh waar zijn we"denk ik in mezelf.

ik stoot lisa aan om te kijken of ze al, weer bij is, maar ze is nog steeds in shock, STAP UIT!!! ik schrik en stap snel uit de auto en ga naast de auto staan, hij kijkt naar mij met een grijns op zijn gezicht en loopt nu naar Lisa.

STAP NOU VERDOMME UIT!!! hij kijkt naar lisa en geeft haar een klap, AUW!! Lisa begint te huilen en stapt uit, we staan nu op een afgelegen locatie met alleen maar bos om ons heen.

"waar zijn we?" vraag ik "we zijn op een geheime locatie, NEE NATUURLIJK NIET SUKKEL schreeuwt Max " ow sorry hoor" zeg ik met een trilende stem. ik en Lisa staan nu naast elkaar en Max en Levi staan voor ons, Levi pakt wat uit zijn binnen zak, zijn pistool!!! hij richt het op ons en schiet.....

Omg😱 is Levi gek geworden 😳 maar dit was weer deel 13 🥳 sorry dat het een beetje kort was, maar nog een fijne dag verder luitjes joejoe 👋🏻💚

KidnaptOù les histoires vivent. Découvrez maintenant