7

627 9 0
                                    

Ik ren naar de voordeur en probeer hem open te maken, maar zoals ik al had gedacht was die natuurlijk op slot. Ik hoor achter mij iemand schreeuwen "LIVIA!!!" Mijn hart bonkt in mijn keel van angst ik zie de sleutel op het rooster naast de deur liggen.

Ik pak hem snel en probeer hem open te maken, maar ik was te laat.... ik voel twee armen om me middel die me bijna helemaal fijn knijpen, ik word meteen naar achter getrokken door die twee armen" LAAT LOS!!!! Schreeuw ik, maar de armen laten niet los.

Ik kijk achter me en zie dat Max mij vast heeft en heeeel erg boos kijkt, hij gooit me op de grond en geeft me een harde trap in mijn maag. Ik krijg even geen lucht en lig op de grond te kreunen.

"VERDOMME LIVIA!! Hoor ik hem zeggen, " waarom probeer je te ontsnappen, O..omdat I..k wil onts..nappen logisch toch" zeg ik met een benauwde en trillende stem omdat ik nog steeds weinig lucht krijg.

Hij tilt me op en gooit me gewoon in mijn super kleine kamer, "jij blijft hier nog wel even zitten" zegt die, ik kruip naar mijn matrasje en ga er op liggen ik barst in tranen uit, ik hoor ze op de gang boos tegen elkaar platen, wat ze zeggen versta ik niet zo goed maar ze zeiden iets over dat ik wel een beetje met respect behandelt moet worden.

Geen idee wie dat zei maar ik voel me al iets beter daardoor, dan zie ik de deur open gaan
En zie dat meneer bos in de deur opening staan. Hij vraagt me hoe het gaat, HOE DURFT DIE ik ben ontvoerd door HEM" maar ik zeg, het gaat wel met een trillende stem.

Ik denk dat hij dat zei over mij, hm ook al heeft die mij ontvoerd wil die niet dat ik pijn leidt, hij loopt naar me toe en doet de deur achter zich dicht, hij heeft iets in zijn handen maar ik zie niet wat, ik probeer op te staan maar dat lukt niet. Hij komt steeds dichter bij en ik ga steeds meer naar achter en op ge geef moment kan ik niet verder.

Zo dat was alweer deel 7😱
Ik hoop dat jullie het goed vonden(laat please weten wat er beter kan) overmorgen weer een nieuw deel👍🏻 fijne dag👋🏻💚

KidnaptOnde histórias criam vida. Descubra agora