Karar Ver Artık Kimi Daha Çok Sevdiğine

129 16 11
                                    

Sehun yemek yapmanın ona her zaman iyi geldiğinden bahsedip durur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sehun yemek yapmanın ona her zaman iyi geldiğinden bahsedip durur.Temele baktığımızda eylemlerimizin temelini bu oluşturur zaten.Benliğinizi kendinizden çok kaplayan bir şey olduğunda aklınızın dört duvarından dışarı doğru emin adımlar atar,kendinizden kaçarsınız.Şehirler değiştirir birbirinden farklı tenleri soluklarsınız ancak ne o dört duvarda yankılanan sesler susar ne de kendinizden kaçabilirsiniz.Sadece biraz olsun kendinizi iyi hissettirmek için çocuk gibi oyalanırsınız.Sunacak kimseniz olmamasına rağmen on bir çeşit yemek yapar bir daha kullanmayacağınız tuhaf kokulu ahşap boyalar alıp evde boyanmamış komodin bırakmazsınız.Bunlar bir işe yaradığınızı evrene ve kendinize kanıtlamanın en zahmetli yollarıdır.

Yukarıda bahsetmediğim bir başka yöntem ise Kyungsoo gibi tişört değiştirir gibi sevgili değiştirmektir.Hayır,yanlış anlamayın bunu sandığınız gibi muhteşem bir öfke ile söylemiyorum.İçimde ikinci -hatta üçüncü- kişi olmanın buruk yarası her nefes alışımda kaburgalarıma batıyorken nasıl sinirli olabilirim ki? (!)

Alt tarafı benden iki tane daha varmış,tek değilmişim,özel sandığım anlarımız özel değilmiş,Kyungsoo sadece benim değilmiş,Jongdae'nin hayallerimi süsleyen güzel bir karavanı varmış,Kyungsoo kalbini üçe bölmüş,gömlekleri bile onun değilmiş,ben yoksam da onlar varmış,ben varsam bile onlar varmış,sokaktaki tekir kediler gibiymişim benden bir sürü varmış,bana ihtiyaç yokmuş.

Zamanda geriye gidip sefil hayatımı dönem dönem incelersek aslında kimse için ilk ve tek olmayı bırak bir birey olmayı bile beceremediğimi görürsünüz.

Ortanca çocuk olarak orta sıralarda,ortalama notlarla,ortalama arkadaşlık ilişkilerimle ortalama bir yaşam sürdüm hep.Varlığım ile yokluğumun bir olduğu bu sefil yaşantımda beni fark edebilen tek şey market kapılarındaki sensörken beni bu 'ortalama' çukurundan kurtaran kişi Kyungsoo'dan başkası değildi.

Kyungsoo,içime kapandığım yerde elimden tutup spotların altına çekti beni.Ömrümde ilk defa gözlerim yerde değil insanların suratında dolaştı.İlk defa bir konuda fikrimi belirttim.İlk defa aşık oldum.İlk defa yaşamanın sadece nefes almaktan ibaret olmadığını gecenin üçünde ayık kafayla buz gibi havuza atlarken fark ettim.

Yaşamaya başladım,yeniden doğdum,var oldum.

Avazım çıktığı kadar bağırdım.

BEN DE VARIM!

TAKINTILARIMDAN SİZE NE?!BEN Pİ SAYISINI EZBERE BİLİYORUM!

ARTIK YILDIZLARA BAKIYORUM!

Yirmi beş yaşımda ben,ben oldum.Jongin oldum.Kyungsoo'nun Jongini oldum.Öptü beni yeniden doğdum.

Take Yourself Home|KaiSooWhere stories live. Discover now