Doğarken Ağladı İnsan Bu Son Olsun Bu Son

183 11 25
                                    

Günler geçiyor,saatler geçiyor,dakikalar geçiyor

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Günler geçiyor,saatler geçiyor,dakikalar geçiyor.Zaman elimizde bir avuç su gibi akıp gidiyor.Güneş doğuyor ve batıyor,kuşlar balkonlara konuyor ve geri kaçıyor,çöpçüler çöpleri alıyor ve insanlar o çöpleri tekrar sokağa atıyor.
Ben ise olduğum yerde duruyorum.

Trafiğin ortasında arabası durmuş bir adam çaresizliği ile aptal bir kanepenin üstünde duruyorum.Nefes alıp veriyorum,bir sağa bir sola dönüyorum.Kanepeye sığmıyor parkelere taşıyorum bitmiş haldeki vücudumu.Üşüyorum,kahretsin o kadar üşüyorum ki çenem titriyor.Diyeceksiniz ki neden bir battaniye almıyorsun,neden kaloriferi yakmıyor ya da sıcak bir duş almıyorsun? Demeyin,demeyin çünkü bu fiziksel bir üşüme değil.Ruhum üşüyor benim.

Bir hafta önce Kyungsoo saçlarımı sevip beni uyuttuktan sonra uyandığımda her şeyin güzel olacağına dair az da olsa bir umut vardı içimde.Kyungsoo dönmüştü,yalanlar yoktu,başucumda bir kuşburnu çayı,fırında yeni pişirilmiş ekşi mayalı ekmek vardı ve Kyungsoo dönmüştü işte.O gün uzun zamandır geçirdiğim en güzel gün olarak yazılmıştı haneme.

Sonrası ise bomboştu.

Kimse ne aramış ne mesaj atmış ne de kapımı çalmıştı.Sehun ve Baekhyun eve gelmemiş attığım mesajları ise neredeyse geçiştirmişlerdi.Kyungsoo dediğini yapmıştı işte,beni kendi başıma bırakmış kendince düşünmem için zaman tanımıştı.Sehun ve Baekhyun'u ise kendi yöntemleri ile korkutmuş fikrimi etkilememeleri için benden uzak tutmuştu.

Kendince çok mantıklı olan bu fikir beni olduğumdan daha beter bir hale sokmuş kendi düşüncelerim içinde boğulmama,yüzümü yastıklara bastırıp çığlıklar atmama,ağlamama ve elime ne geçerse sağa sola fırlatmama neden olmuştu.

Karton karton sigara kutuları evin dört bir yanını sarmış sırf üşengeçliğimden sipariş edip yarısını yemediğim pizzalar çöp poşetlerinden taşmaya başlamıştı.

Şimdi yine aptal bir koltuğun üzerinde oturup isyanlar eden mideme yine istediğini vermiyor ve bir litrelik vişne suyunu tepeme dikliyorken bir yandan da kafamda bazı şeyleri oturtmaya çalışıyorum.

Ben Kyungsoo'yu seviyorum,Chanyeol beni seviyor.Kyungsoo,Chanyeol ile çok yakın arkadaş ikisi de yıllardır beni sevdiğini iddia ediyor.Chanyeol,bu durum için Kyungsoo'yu suçluyor ama Kyungsoo'ya göre kendisinin hiçbir suçu yokken Chanyeol'un da bir suçu yok çünkü beni sevmek bir suç değil (en azından Kyungsoo böyle düşünüyor.)

Kırılma noktasına baktığımızda bu iki aptal birbirlerine ve bana ne kadar değer veriyor olurlarsa olsunlar yalancılar.Hem kendilerine hem de bana yalan söylediler.Kartları açık oynamak yerine sırlar saklayıp beni aptal yerine koydular.Kendilerince bir senaryo yazıp bana bir rol biçtiler.Repliklerimi çaldılar.

Take Yourself Home|KaiSooOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz