Rüyamda Sarıldım Sana Ve Kokladım Buram Buram Saçını Okşadım

106 11 19
                                    

'Jongin,artık uyanman gerekiyor bebeğim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Jongin,artık uyanman gerekiyor bebeğim.'

Kelimeler.Rüyalarıma çatlaklarından sızan tanıdık bir ses ve kelimeler.

Eller.Her mevsim sıcak ve nemli eller.Yanaklarımı okşayan,saçlarımı geriye doğru tarayan eller.

Bir yüz.Şişliğini acısından hissedebildiğim gözlerimi aralamaya çalıştığımda kirpiklerimin arasından görünen bir yüz.Kalbimi çarpıtan,kıvrandıran,sanki alnımdaki eller tarafından sıkılıyormuş gibi hissettiren bir yüz.Özlediğim yüz,aşık olduğum yüz.Kafamı çevirip yatağın diğer tarafında günlerce aradığım yüz.
Öyle bir yüz ki en kuytusuna saklanmış kahverengi lekeleri bile biliyorum.Öyle bir yüz ki çenesinin altındaki dikiş izinin çapı ezberimde.

'Uyan artık! Dayanamayacağım artık çok özledim!'

Kulak kanalımdan duyma reseptörlerime ulaşan,beynime uyartı gönderen,geri bildirim oluşturan kalın ve derin ses tonu birbirine yapışmış göz kapaklarımı sonuna kadar aralamama neden oluyor.Kötü bir kabustan uyanmışcasına olduğum yerde sıçrayıp geriye kaçıyorum.Üzerimdeki beyaz yorgan kaçışımla birlikte yeri boylarken üstümde sadece onun kıyafetlerinin olduğunu görüyorum.

'Oh be! Uyandın sonunda! Öldün sandım çok korktum.'

Hala gerçekliğine inanmadığım,bir hayalet olduğunu düşündüğüm beden oturduğu yerden,yatağımın ucundan kalkıp bedenini yanıma savuruyor.Death Note'da Light'ın Ryuk'u ilk görüş sahnesi gibi bir sahne canlanıyor kafamda.Jongin diyorum,Jongin sen kafayı sıyırmıştın zaten ama şu an ekmekle kalanları da sıyırıyorsun.

'G-gerçek misin sen?'

'Gerçeğim ya tabi.'

'A-ama gittin sen.'

'Geldim şimdi.'

'Yok yok gerçek değilsin sen.BAEKHYUN! SİNİR İLAÇLARIMI GETİR! KYUNGSOO'NUN HAYALETİ DADANDI YİNE BANA!'

'Gittiğim günden beri her bir saniye senin ne yaptığını düşündüm,resim çizdiğini,yemek yaptığını,gözlüğünü ters takarak makale yazdığını,kahve içtiğini falan hayal ettim ama gördüğüm üzere her gününüz böyle geçmiş galiba.'

'Yoo hiç de bile! Sehun ile mochi yaptım,kıyafet dolabının içinde oturdum,kıyafetlerini yıkadım,katladım,renklerine göre ayırdım,aksak bir kuşu eve alıp besledim,hoş biri kapıyı açık bıraktığı için kaçtı gitti ama yaşandı bu.Tavandaki avizenin taşlarını saydım,parke köşelerindeki tozları sildim,üst kattaki teyzenin gümüşlüğünü yeniden düzenledim..'

Take Yourself Home|KaiSooWhere stories live. Discover now