4-İyi Gelmek

213K 7.2K 1.6K
                                    

    Ali ile evine doğru ilerlerken eczaneye uğramasını istedim, omuzuna masaj yaparken iyi geleceğini düşündüğüm bir krem vardı kas gevşetici ağrı kesici görevi gören oldukça etkili bir kremdi doktora danışmadan da kullanılabildiğini biliyordum. Nöbetçi eczaneden kremi aldıktan sonra o aracı kullanırken anneme Gamze de kalacağıma dair mesaj attım. Ali'lerden Gamze'ye geçerdim Ali bırakırdı beni Gamze'ye de "Biraz geç olacak ama size geleceğim kalmaya uygunmusunuz?" yazıp yolladım babası sağ değildi annesiyle yaşıyordu sadece "Uygunuz istediğin zaman gelebilirsin sorman hata" yazdı Gamze canımdı, en yakınımdı ondan başka güvenebileceğim adam akıllı arkadaşım yoktu. Mesajına cevap vermedim zaten eve gelmiştik. Bahçeli evinin garajına park etti aracı inip eve doğru adımladık çok heyecanlıydım ilk defa evine girecektim. Eve girdiğim gibi burnumdan içeri giren ferah koku çiğerlerimi bayram ettirdi adeta buram buram o kokuyordu.

   Önümden geçip anahtarını, anahtarlığa atıp ayakkabısını çıkardı. Bende ayakkabılarımı çıkarıp kenara koydum benimle geldiğini unutmuşcasına gömleğinin düğmelerini çözmeye başladı arkası bana dönüktü ama her hareketini takip ediyordum bu akşam heyecandan ölmezsem iyiydi bu kadarı bir gün içinde bana fazlaydı.

Bir an çıkarır gibi geri attı, omuz başlarını gördüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bir an çıkarır gibi geri attı, omuz başlarını gördüm. Sonra seriden geri çekti üzerine gömleğini, bana dönmeden yüzünü yan çevirdi. "On dakika bi duş alıp geliyorum, Asya içeri geçip oturabilirsin." başımı salladım o gittiğinde çıplak ayaklarlarla evini adımlamaya başladım hazır fırsatım varken değerlendirmeliydim.

  Oturma odasına adımladım tek başına yaşayan bir adama göre oldukça temiz ve düzenliydi. Gri siyah tonları ağılıktaydı ve kesinlikle çok hoş duruyordu. O duştan çıkmadan hızlı hareketlerle diğer odalarına göz gezdirdim kesinlikle zevkli biri tarafından tasarlanmış, yapılmış olmalıydı. Yatak odasına giremedim, su sesi geliyordu içerden özel alanına izni olmadan girmek istemedim ama kesinlikle en merak ettiğim odası orasıydı.

  Su sesi kesildi. Hemen salona kaçtım kanepeye oturdum. Bi kaç dakika sonra oda geldi yanıma kısa bir kapri ve t-shirt giymişti çok yakışıklıydı her haliyle...

  "Aç mısın birşey yemek istermisin yada içmek? Masada pek bişey yemedin." bu detaya dikkat etmesine sevindim benimle ilgileniyordu içten içe gülümsedim.

  "Değilim Ali abi hem diyetteyim dikkat ediyorum o yüzden az yedim geç saatlerde yemeyi tercih etmiyorum." karşıma geçip oturdu. Biraz gerginlik vardı üstümde onun evinde onunla yalnız başına olmak tuhaftı oldukça da güzeldi ama alışmam biraz zaman alacaktı.

" Neyin diyeti bu? Gayet iyisin... " bu konuyu onunla konuşmak zordu, senin için zayıf olmak istiyorum diyemiyordum." Belin incecik dokunsam kırılcakmış gibi duruyor  yanlışmıyım?" sorun zaten belim değildi ki basen ve bacak bölgem sıkıntılıydı. Bunu ona söylemekte sakınca görmedim.

" Belim ile ilgili sıkıntım yok Ali abi basen ve bacak bölgem kalın onun için dikkat ediyorum..."

" Etme böyle gayet iyisin..." gözlerimin içine bakarak konuşuyordu şimdi olduğum yerde eriyip kalacaktım.

Büyük Adamın Küçük Kadını Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin