17-Değerli

256K 6.1K 4.7K
                                    

Önce beğenelim mi? 🖤💚

Ali'nin anlatımından yazılmıştır. İyi okumalar dilerim.

Altımda kıvranan küçük kadınıma baktım. Öyle güzeldi ki ömrüm hayatım boyunca görecebileceğim en güzel şeydi.

"Geliyormusun?" diye sormuştum.

"Ne" diye cevap vermiş, dediğimi anlamıştı.

"Islandın mı yavrum?" diye sormuştum bu sefer, anlamıştı. Kolunu boynuma sarıp kendine çekti beni yüzünü boynuma saklamıştı. Utanıyordu, cesaretli bir o kadar da utangaçtı. Bu hali beni daha çok kendine çekiyordu.

"Orgazm oluyorsun bebeğim." demiş ve kulağımın dibinde bıraktığı derin nefesle birlikte inlemesini duymuştum. Yeni yetme ergenler gibi boşalacaktım şimdi nasıl bir şeydi bu böyle...

Göğsünde ki elimi hareket ettirdim. Dolgunluğunu elimin içinde kavrayıp sıktım. Öyle güzeldi ki ince beline bu göğüsler fazla değilmiydi?

Yüzünü gömdüğü yerden çıkarmadı. Bu da olan hareketlerimi kısıtlıyordu. Rahatlamaya ihtiyacı vardı.

"İzin ver seni rahatlatayım şuan çektiğin bu histen seni kurtarayım." demiş elimi çamaşır çizgisine getirip gezdirmiştim. Titrek nefesleri kulağımın dibini okşuyordu.

"A-ali lütfen"

"Neye lütfen bebeğim." demiştim. Konuşmasını isteklerini söylemesini istiyordum.

"Ne gerekiyorsa yap Ali Ege!" seve seve yapardım.

İşaret parmağımı çamaşırının ortasından içeriye doğru kaydırdım. "Siktir, ahh" tertemizdi elime tek bir tüyün hissi bile gelmemişti kafayı yiyecektim.

Bacakları sımsıkı kapalıydı.

"Gevşe birtanem, istemediğin birşey olmayacak." sadece onu rahatlatacaktım. Kendi işimi ben görürdüm. Bacaklarının arasında duran bacağımla hafifçe ittirdim aralaması için.

"Bacaklarını arala yavrum." hafif araladı ama çok değil mesafe benim için yeterliydi. Boşta ki elimle başımın arkasında ki elini çektim. Yüzünü görmeye ihtiyacım vardı.

Yanakları pembeleşmiş, gözleri kapalı ve  ağzını aralık kalmış bir şekilde şahane bir görüntüyle karşımda duruyordu. Uzanıp dudaklarından öptüm kısacık.

"Bana bak Asya" dedim. Bakmadı.

"Bana bak küçüğüm." yavaşça açtı güzelim gözlerini. Kalbim ona aktı. Sadece tensel çekim değildi ona karşı olan hislerim gayet net anlamıştım.

  Uzanıp tekrar öptüm bal dudaklarını, elimin tamamını içine kaydırdım işaret parmağımı kadınlığı boyunca kaydırıp gezdirdiğimde boğuk iniltisi dudaklarımın arasında kaynamıştı. Sırılsıklam olmuştu. Benim için ıslanmıştı. Erkekliğim sızladı, kendimi sıktım.

Geri çekildim, gözlerim yüzünü turladı tekrar ve tekrar bakmalara doyamıyorum.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Büyük Adamın Küçük Kadını Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin