15-Otel

180K 6.4K 2.2K
                                    

 Önce beğenelim mi? 💚

İyi okumalar dilerim.

Ali beni eve bıraktıktan sonra direk olarak annemlerin yanına geçmiştim.

  Babam beni görünce "Hoşgeldin kızım." demiş yanındaki boş yere vurarak sol kolunu benim için açmıştı. Hızlı adımlarla yanına gidip oturdum, kokunun altına girip göğsüne başımı koydum en sevdiğim bana en çok huzur veren yer burasıydı ilk aşkım canımdı, babam...

Annem gülümseyerek bizi izliyordu. Sessizliğimi bozup konuştum. "Anne, baba birşey söylemem gerekiyor size" demiştim. Babam saçlarımı okşadı. "Söyle güzel kızım" diye önümü açtı.

  "Gamze'yi tanıyorsunuz." dedim ikiside başını salladı, devam ettim. "Teyzesi yoğun bakımda yatıyor ve durumu ağır." dolu dolu olmuş gözlerle önce anneme sonra babama kaldırdım başımı, "Yanında olmak istiyorum baba, müsaade ederseniz yarın Bursa'ya yanına gitmek istiyorum." Annem Gamze'nin annesini tanıyordu. "Bende geleyim kızım birlikte gidelim." olmazdı, Ali ile gidecektim ben anneme açıklayamazdım.

  "Yok anne, kalabalık zaten başları birde biz kalabalık etmiyelim en fazla iki gün kalıp hafta başı gelicem zaten." daha öncede Bursa'ya gidip kalmışlığım vardı Gamze ile birlikte teyzesinde.

Babam bizi bölerek, "Git kızım yanında ol arkadaşının bir ihtiyacı var ise haber et." Babamı çok seviyordum sımsıkı sarıldım. "Teşekkür ederim, çok teşekkür ederim baba" başımı kaldırıp yanağını öptüm sonra yanından kalkıp annemi de öptüm.

"Ben yarın sabaha alırım biletini kızım." demişti babam, "Gerek yok babam ben şimdi internetten hallederim, müsaade ederseniz bir kaç parça kıyafet ayarlıyım kendime."

"Öyle diyorsan, tamam kızım git hazırlan sen." kafamı salladım, arkamı döndüm odama doğru ilerlerken annem seslendi, " Hazırlan da gel kızım en sevdiğin yemekler var. " yemek lafını duyunca ne kadar acıktığım geldi aklıma sabah Ali masada diye zaten doğru düzgün yiyememiştim.

"Uçarak hazırlanacağıma emin olabilirsin sultanım." diye odama çıkan merdivenleri uçarak çıkarken, bağırarak söyledim.

Ali'ye mesaj yazdım, hemen.

Sevgilim: Ali Ege, izin aldım. Sabah kaçta hazır olayım? (17.56)

Ona sevgilim diyebilmek, dilimde bıraktığı tat çok başkaydı, bir kelime insanın ağzında tat bırakabilirmiydi, bırakıyordu işte...

Birlikte gideceğimiz için heyecandan ölüyordum Ali'yle ilk defa şehir dışına çıkıcaktım. Bu iki günün sonunda umarım kalbinden olmazdım.

Cevap bekledim ama gelmedi. İşi vardı sanırım küçük seyahat çantamı hazırlamaya başladım. İki takım iç çamaşırı koydum iç çamaşırına karşı aşırı bir düşkünlüğüm vardı, tercihlerim genelde dantelden yana olurdu, kendimi seksi hissetmeyi seviyordum onların içinde kendimi görmek bana mutluluk veriyordu.

Bir elbise, etek-bluz kombin ve gece uyumak için şort atlet takımını çantama sığdırdım ve birkaç makyaj malzemesi koydum. Ayakkabı olarak beyaz spor giyecektim iki kıyafetimin altına da olurdu, ayakkabı taşımak istemiyordum.

Hazırlığım bitmişti, telefona baktım mesaj yoktu ve yarım saat geçmişti. Niye cevap vermiyordu ki hala daha...

Aradım, çaldı ama açanda olmadı. Nasıl olsa dönecekti bana... Guruldayan karnım yemek yemem gerektiğinin sinyallerini verdi. Mutfağa girmemle yemeğin güzelim kokusu burnumdan içeri doldu.

  Fırında beşamal soslu tavuk vardı. Fırından çıkarıp tabağıma doldurdum. Annemler yemişti, tezgahta ki bulaşıktan belliydi. Bir güzel karnımı doyurduktan sonra mutfağı da toparlayıp odama çıktım.

Büyük Adamın Küçük Kadını Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin