6-Umut

211K 7K 2.3K
                                    

  Uyandım, öyle de güzel uyandım ki...

  Kendimi bildim bileli sevdiğim adamın göğsünde, kollarında, yüzü saçlarımın arasında dururken zaman dursa bende burda ömür boyu böyle kalsaydım keşke demekten alı koyamadım.

  Kendimi bildim bileli sevdiğim adamın göğsünde, kollarında, yüzü saçlarımın arasında dururken zaman dursa bende burda ömür boyu böyle kalsaydım keşke demekten alı koyamadım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Temsili kıyafetler hariç. :) )

  Belimi sımsıkı sarmış olan koluna ordanda eline kaydı gözlerim doya doya ne zaman sarabilecektim elini sarabilecekmiydim yada yerimde kıpırdanıp üzerine daha da çıktım daha sıkı sarıldım ne de olsa uyuyordu, bacaklarının arasında olan bacağımı hareket ettirdim,inledi. "Sikeyim." dedi. "Sikeyim, Asya kıpırdama." o an sertleşmiş erkekliğini hissettim telaşla tekrar kıpırdandım kalmak için daha sıkı sardı beni, uyumuyormuydu ne ara bu hale gelmişti. Benden etkileniyordu şuan bu konumda olmasaydık çığlık atarak olduğum yerde tepinirdim.

  Utançla kafamı daha da boynuna gömdüm. "Utanıyorum..." dedim kafamı iyice bastırarak yüzüm kızarmıştı bunu yanaklarımı alev gibi yanmasından anlayabiliyorum.

"Utanma güzelim." dedi saçımı okşadı. "Niye yanımda yattın?" ne diyecektim ki onunla uyumak istemiştim sadece...

"Beni Gamze'ye götürmeni söylemek için geldim yanına geç olmuştu. Uyandıramadım A-ali abi ben sadece kenara kıvrılmıştım bu hale nasıl geldik bilmiyorum." demiştim kısmen doğru kısmen yalandı. İlk uyandığımda kısmen üzerindeydim ayrılmak bir yana dursun kısmen taciz etmiştim adamı dokunmuştum göğsüne yüzüne saçlarına sonra sarılıp uyumaya devam etmiştim.

"Kızdın mı?" diye sordum."Kızmadım yavrum" dedi yavrum dedi nefesim tıkandı boynundan yüzümü çıkardım yüzüne baktım.

  Kapalı olan perdelerden dolayı loş ışık altında gözüken yüzüne baktım tekrar tekrar aşık oldum. Kalbimi taklalar attıran bir harekette bulundu.

  Aniden altına aldı beni şınav çeker pozisyonda üzerimde doğruldu yüzü yüzümün yanında dururken hafif başını kaldırıp göz göze gelmemizi sağladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


  Aniden altına aldı beni şınav çeker pozisyonda üzerimde doğruldu yüzü yüzümün yanında dururken hafif başını kaldırıp göz göze gelmemizi sağladı.

  Aldığım derin nefeslerden göğsüm inip kalkıyor onun çıplak tenine değiyordu. Gözleri gözlerimden ayrılıp aşağıya doğru keşfine devam etti.

Büyük Adamın Küçük Kadını Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin