5. kova markus enäjärvi

1.5K 75 36
                                    

Vihaan tätä koulu paskaa. Tää on vasta mun toka päivä täälä Helistössä, ja oon saanu jo kolmesti jälkkää. Mä istun tänään siis jotain kaks tuntii jonku random Kalle Kolehmaisen kaa. Muut sano et se on aika kauhee. Vittu.

Ja jos joku nyt miettii et miks mä oon saanu jälkkää, niin siihen on yksi yksinkertainen vastaus.

Olen vitun ongelmallinen lapsi, joka ei vaan pysty pitää itteensä kaukana ongelmista.

Oon muummuassa piirtäny mustalla tussilla pulpetin pintaan epäsopivia kuvia ja kaatanut kemikaallisia aineita opettajan kauluspaidalle. Ainiin ja oonhan mä myös polttanu röökiä rehtorin kanslian edessä.

Hups.

Janne, Ellen, Odessa, Nooa ja Verna on mun kanssa puolet siitä jälkästä. Ne osallistu siihen piirtämiseen ja röökaamiseen.

En mä ennen oo jakanu mun jälkkää kenenkää frendin kaa, paitsi Joel sillon tällön joutu noin puoleks tunniks. Elmeri on saanu tasan kaks kertaa jälkkää, ja ne molemmat kerrat oli sillon ku mä en oo ollu koulussa.

Se vähän vituttaa ku en oo saanu vittuilla sille sillon et sil on jälkkää ja mä pääsen himaan. Luultavasti mäki oisin kyllä joutunu sinne jälkkään kans, joten turhaan mä vittuunnun.

Tää on oikeestaan aika siistiä, kuinka samanlaisii nää ihmiset on. Nää on ehkä yhtä ongelmanuoria ku mäkin. Aina paskomassa kaiken.

Mä en ois osannu kuvitella Ellenistä tollasta saatanan pahaatyttöö. Sehän on ulkoota katottuna ku enkeli suoraan taivaasta. Vitun kiltti ja säteilevä hymy ja helvetin kiltti luonne.

Mut nyt ku oon tuntenu sen jopa kaks kokonaista päivää (ja yhen känniyön), oon oppinu kuinka helvetin bad bitch se oikeesti on. Siis vittu oikeesti.

Sitä mä en tajuu, et tätä porukkaa sanotaan luusereiks. Mä en nää mitään luuserimaista yhessäkään näistä ihmisistä. Nää kaikki on vitun upeita persoonia ja niin saatanan cooleja, et voisin ihan hyvin mennä naimisiin vaikka Jannen kanssa.

Ei ny sentään.

Mut siis ongelmanuoret Helistössä ei ole luusereita. Ongelmanuoret Helistössä on saatanan mahtavia.

-Voi vitun vitun vittu, Nooa huokasee. -Saarinen sen pitkissä koroissa on tulossa tänne.

Nää tyypit on vähän väliä maininnu Saarisen. Ei mulla oo hajuukaan kuka tää Saarinen on, mut kun mä katon Nooan nyökkäämään suuntaan, mä nään sellasen huoratytön.

Sillä on sellanen horopaita, missä on sen rintojen yläpuolella sellanen vitun suuri reikä. Se vitun vako paistaa et meinaan oksentaa. Sillä on saakelin tiukat mustat farkut ja vittu korkokengät.

Sen kulmakarvat on piirretty vitun paksuiks ja sen hiukset on auki sen olkapäillä. Se töröttää sen huulia kun se heiluu meijän luo.

-No hei kaverit! se sanoo ja mässyttää purkkaa. -Ootteko löytäny uuden ystävän?

Se kattoo mua ja pyörittelee sen sormen ympärillä hius tuppoa ja ihanku en huomais, tyrkyttää sen tissejä mulle. Mä vaan tuijotan sen kasvoja kulmat kurtussa.

Ellen murahtaa mun takana ja tulee mun vierelle.

-Painu saatanaan huora, se sanoo kädet puuskassa.

-Ihan sama mikskä sä sanot mua. Oon kumminki sua parempi ja kuumempi ihminen, Saarinen kohauttaa sen olkia ja hymyilee vittuilevasti Ellenille, joka hengittää raskaasti mun vieressä. -Oon Anette. Tässä mun numero.

Se ojentaa mulle jotain lappua jota mä en ota vastaan. Sitten se turhautuu ja tunkee sen ite mun hupparin taskuun.

-Soittele, se vielä kimittää ja vinkkaa silmää. Se tassuttelee perse keinuen pois. Mä pyöritän silmiä ja katon Elleniä joka on tosi vihasen näkönen.

ongelmanuoretTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon