34 'Final'

3K 204 114
                                    

Jade kocasının yemek masasına gelmesine yardımcı olduktan sonra mutfaktaki birkaç tabağı da hazırladığı masaya getirdi. Fred etrafa göz attıktan sonra meraklı gözlerle karısına baktı.

"Birini mi bekliyoruz Jade?"

"Şey, bizimkileri çağırdım yemeğe"

Bu lafının üzerine kapı çaldı. Jade koşarak kapıyı açtı, Angelina, George, Isadora ve Han'ı içeriye aldı. Hep beraber masaya geçtikten sonra sohbetler eşliğinde yemeğe başladılar ancak Jade'in heyecandan karnına ağrılar girmişti ve hiçbirşey yiyemiyordu. En sonunda artık söylemesi gerektiğine karar verdi ve nazikçe boğazını temizleyip dikkatleri üzerine çekti.

"Çocuklar aslında bu gün sizi çağırdım çünkü...Önemli bir konu hakkında konuşmam gerekiyor"

Herkes dikkatle Jade'i dinliyordu. Jade derin bir nefes verdikten sonra konuşmaya devam etti.

"Bunu söylediğimde Fred ile beraber sizin de yanımda olmanızı istedim çünkü siz de benim ailem sayılırsınız"

"Jade? Artık söyleyecek misin güzelim?"

"Ben hamileyim!"

AZ önce Jade'e meraklı bir şekilde bakan gözlerde şimdi merakın yerini şaşkınlık ve şok hali almıştı. Kimse Jade'in bu kadar hızlı söylemesini beklemiyordu.

"Jade? S-sen...dalga geçiyorsun, değil mi?"

Jade kocaman gülümserken kocasına baktı ve olumsuz anlamda başını salladı.

"C-ciddisin yani..."

"Evet Freddie"

Diğer herkes de tıpkı Fred kadar mutlu olmuş, hatta Isadora göz yaşlarına boğulmuştu ama Fred kendini tutamayıp bacağı yaralı olduğu halde ayağı kalkıp Jade'e kocaman sarılmış, ve dudaklarına uzun bir öpücük bırakmıştı.

Artık uzun yıllardır hiç ayrılmayan bu manevi aileye yeni bir üye katılıyordu.

Bitti :'(

Cidden bittiğine en çok üzüldüğüm kitabım buydu. Bu kitap benim gerçekten ilk defa bu kadar başarılı olduğum ilk kurgum ve bu sizin sayenizde. Okuyan, oy veren, ve güzel yorumlar yapan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız💓

Ayrıca yeni kitaplarımı yayınlamaya devam ediyorum. Bir istek kitabım var. Göz atmadıysanız mutlaka tavsiye ederim. Ayrıca istekler yarın kapanıyor bitmeden bi bakın ;)

𝑺𝒉𝒆 𝑰𝒔 𝑵𝒐𝒕 𝑨𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅- 𝑭𝒓𝒆𝒅 𝑾𝒆𝒂𝒔𝒍𝒆𝒚Место, где живут истории. Откройте их для себя