17. Sarhoş 🦋

109K 2.6K 1.8K
                                    

Güzeller sizi beklettim biliyorum ama evimde boya badana vardı bir yandan çalışmam gereken derslerim bölüm geç geldi. Aslında geç de değil ama sizin alıştığınız düzen benim haftada bir bölüm atmamdı fakat bundan sonra bölümler bu aralıklarla gelecek bir haftayı geçer yani.

Çünkü benim aklımdakileri yazıya dökmem için bir hafta yetmiyor bana ama siz haftada bir bölüme alıştığınız için acele ediyorum bazı sahneleri yazmıyorum vs şeyler oluyor.

Berceste Allah tarafindan bir iş karışmazsa tadında uzun soluklu bir hikaye olacak. Bunun yanında özel hayatımda var ve bana bir haftalık süreç yetmiyor. Bölüm aralıkları biraz artacak ama korkmayın bir haftada değilde 10 günde 15 günde gelir emin olun o zaman bölümleri daha çok seveceksiniz bunun garantisini veriyorum.

Çok konuştummm 🤭 öptüm sizi iyi okumalar veee

Satır arası yorumlarınızı bekliyorum..🦋

"Hale.."

Sürekli birisi bana sesleniyordu. Uykumun kollarından sıyrılmak üzereydim ama uyanmamak için yastığımı daha çok sıkıyordum. Aynı anda yine birisinin saçımla oynaması tekrar uyumama kolaylık sağlıyordu.

Saçımla oynandığı için çok mesuttum.

"Biraz daha sırıtırsan seni öperim."

Karan mı o ? Başka kim olabilirdi gerçi. Artık gerçekten uykum kaçmıştı ama inadımdan açmıyordum gözümü.

"Git başımdan uyuyacağım ben." dedim yorganı üzerime çekerek.

Üzerimde bir ağırlık hissettim, yorganın altında olduğum için tek gözümü açtım. Üzerimde ki ağırlık iyice artınca yüzümden yorgan birden çekildi ve Karan dudaklarımı dudaklarına hapsetti. Dudaklarımı kısa sürede hırpalayıp bıraktı ve o mükemmel gülümsemesiyle bana baktı.

"Yalnız öyle her istediğinde beni öpemezsin." dedim ciddi kalmaya çalışarak ama yüz ifadesi bunu zorlaştırıyordu.

Kaşlarını havaya kaldırarak muzip bir ifadeyle "bak sen." dedi. "İstediğim zaman öpebilmem için evli olmamız falan mı gerekiyor, eğer öyleyse hemen şuan teklif edebilirim." dedi dalga geçiyordu benimle.

"Sen teklif edersinde ben kabul eder miyim acaba ?" dedim yataktan kalkmaya çalışarak. Yatakta hafif doğrulmuştum ki Karan omuzlarımdan tekrar bastırdı ama ben bir şey gördüm.

"O ne ?" dedim gülümseyerek.

Yatağın tam karşısına tekli koltuğun üzerinde bir ayıcık ve üstünde marka çantalar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Yatağın tam karşısına tekli koltuğun üzerinde bir ayıcık ve üstünde marka çantalar.

Karan yataktan doğrulmama izin verdiğinde daha rahat görebiliyordum. Bir çoğu piyasaya yeni sürülen çantalardı bu adam bunların hepsini nasıl topladı.

BERCESTEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin