Νέο βιβλίο!

28 2 0
                                    

Η συλλογή δεν έχει φτάσει στο τέλος της.
Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο μου, με τίτλο: "Μικρά διηγήματα" θα δημοσιευτεί το απόγευμα. Θα περιλαμβάνει διηγήματα σχετικά με διάφορα θέματα, όπως ακριβώς και η συλλογή μου. Ανυπομονώ να το διαβάσετε!

Πρώτο διήγημα: "Εκείνος κι Εγώ"
Έρχεται σήμερα το απόγευμα.

Λίγα λόγια για αυτό:

"Εκείνος κι Εγώ",
νέο διήγημα

Η 28η Οκτωβρίου είναι κοντά. Η εθνική μας επέτειος, στην οποία όλοι οφείλουμε να θυμηθούμε τα κατορθώματα του έθνους μας, το αίμα που στον βωμό της ελευθερίας χύθηκε, και  τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αυτοί οι άνθρωποι. Δυσκολίες που εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Και όμως τις βίωσαν και τις ξεπέρασαν. Και ίσως αν κάποιος συγγενής από τότε ζει, να μας πει για τις ηρωικές ζωές τους. Και ίσως αν κάποιοι έχουμε ποιητική ψυχή να γράψουμε τις τραγωδίες τους. Και πάλι τίποτα δεν θα είναι αρκετό. Ποτέ δεν θα μπορούμε να υμνήσουμε αρκετά την ελευθερία.
Μπορούμε έστω όμως να τους θυμόμαστε. Και να τους αγαπάμε. Όλους εκείνους που μας δώρισαν τα κεκτημένα μας. Τον κάθε άγνωστο στρατιώτη που πέθανε στην μάχη, στα βασανιστήρια, την κάθε γυναίκα που βιάστηκε, τον κάθε άνθρωπο που πέθανε από τις αρρώστιες και την πείνα. Που υπέμειναν την δυστυχία αυτή, και βρήκαν την δύναμη να παλέψουν, βρήκαν την δύναμη να πεθάνουν. Ας τους τιμήσουμε.

Διαβάστε το διήγημα μου, με τίτλο "Εκείνος κι Εγώ". Το πρώτο στο καινούριο μου βιβλίο, "Μικρά διηγήματα".
Ελπίζω η ανάγνωση του να είναι για σας μια εμπειρία που θα σας προβληματίσει, θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή, όχι πολύ πριν, και θα είναι το ερέθισμα για να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες στην ζωή σας.

Το πρώτο μέρος θα είναι διαθέσιμο το βράδυ.
Καλή απόλαυση!

Λόγια Μιας Μπερδεμένης ΨυχήςWhere stories live. Discover now