1

45K 1.7K 226
                                    

Her omega gibi rahat yaşamayı dilemişti tüm kalbiyle minik omega. Savaşlarda ganimet olarak alınmayı hiç istemezdi. Lâkin tam olarak on yıldır böyleydi ve küçük yaşlarından beri ailesinden ayrıydı. Yıllardır bir pazardan diğer pazara sürüklenirdi.

Yanındaki diğer omegalara göre güzel bir yüzü olduğu için onlara göre buradan çoktan kurtulması gerekiyordu. Kızgınlığına girmemişti, yaşadığı stres ve korku kızgınlığını yaşatmamıştı. Reşitti ama ne ruh eşini bulmuş ne de kızgınlığa girmişti.

Yine bir pazara götürülüyordu. Orman sanki duygularını yansıtır gibi ıssız ve sessizdi. Artık kurtulmak istiyordu. Bir kaç omega ruh eşini bulmuş ve aralarından ayrılmıştı. Çok merak ediyordu ruh eşi durumunu. Arkadaşı Hoseok ruh eşini bulanlardan biriydi. Ruh eşini gördüğü anda gözleri gri olmuş parmaklarında ise beyaz zambaklar çıkmıştı. Merak edip dokunduğunda ise canının yandığını söylemişti. Bu yüzden o giderken bile, eşinin kıskançlığından dolayı, sarılamamıştı minik omega.

Bileklerindeki kelepçeler sürtündükleri için canını yakmış, tahriş olmuş teni kızarmıştı. Gücü kalmamıştı ne olurdu beş dakika dinlenseydi?

Yorgunluktan aniden durduğunda arkasındaki omega ona çarptı. Bacakları onu taşımıyordu. Yanındaki muhafız omzundan itince tekrar yürümek zorunda kalmıştı.

En öndeki muhafız durup havayı koklamaya başladı omega olduğu için koku algıları çok gelişmiş değildi. Bu yüzden sakince bekledi.

Bir süre sonra gelen hırlama sesleriyle kafasını sağa çevirdi vahşi alfalar etraflarını sarmıştı ve hiç kaçış yolu yoktu. Tedirginlikten feromon salgıladığından emindi minik omega.

Aralarında en büyük siyah kürklü olan vahşi kurt en öndeki muhafıza yaklaştı ve ona hırladı. Muhafız da ona hırlayınca vahşi alfa dönüşüp Muhafıza yan gözle bakıp çevrelerinde dolaşmaya başladı direkt kafasını eğdi çünkü korkuyordu. O bir vahşi alfaydı. Nasıl korkmazdı?

Dolaşması bitince minik omeganın sağ tarafında kalan diğer vahşi kurtların yanına gitti. Hırlayarak başını Bir çok omeganın olduğu tarafa çevirdi. Omega uzamış saçları arasından vahşi alfayı izledi. Vahşi alfa başını önüne çevirip insan formuna geri dönmüştü.

Derince nefesini verip başını kaldırdı omega.
Lâkin kaldırmasıyla birlikte yanında duran vahşi alfa direkt olarak minik omegaya bakıyordu ve gözlerinin rengi gece mavisi olmuştu.

☾︎☾︎☾︎

Umarım beğenirsiniz. Hatalarımı gördüğünüzde lütfen bana söyleyin ki hemen düzeltebileyim.

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın :)

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın :)

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Güncelleme 22.08.22
Bu hikaye oldukça eski bir dönemde geçiyor. İleride yazdığım bir paragraf yüzünden eleştiri aldım. Eleştirin tabi ki hatalarımı gösterin ki ben de yazımı ve kurguyu ona göre düzelteyim. Eski zamanda geçtiği için kölelik ve omega cinsini küçümseme var. Jeongguk vahşi alfalar ve normal alfalar arasında yaşayacağı için çekiniyor. Kadın alfalar her işi kendisi hallediyor çünkü bunu görev olarak biliyor burda benim ayrımcılık yaptığımı düşünüyorsanız öyle düşünmeyin çünkü bunu içgüdüsel olarak yapıyorlar yanlış anlaşılmasın hiç bir ficimde böyle şey yapmadım ve yapmamda eğer akışı bozuyorsa o kısmı değiştiririm.

Tekrardan iyi okumalar. Okuyanlara ve oy verenlere teşekkür ederim :)
-

Wild Alpha • taekookजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें