𝒊𝒊. 𝒂 𝒏𝒊𝒄𝒆 𝒔𝒖𝒓𝒑𝒓𝒊𝒔𝒆

3.4K 378 242
                                    

02- GÜZEL BİR SÜRPRİZ

【02- GÜZEL BİR SÜRPRİZ】

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

𝐤𝐞𝐥𝐢𝐦𝐞 | 2046

𝐤𝐞𝐥𝐢𝐦𝐞 | 2046

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Oğlum,

Sana anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki... İnan bana tüm bunları yüz yüze anlatmak isterdim. Ama bu maalesef ki imkansız.

Yazdıklarım sana ağır gelebilir, arkadaşlarının ne olduğunu öğrenmemesi gerekiyor. Bu yüzden bunu okurken yalnız kalmalısın Klaus.

İlk önce bilmelisin ki sen bu notu okurken ben hayatta olmayacağım oğlum, seni büyütmek gerçekten çok isterdim, yanımda olmanı ve varlığını bilmekten çok hissetmeyi. Ama ölümcül bir hastalığım var ve yakında öleceğim, baban da sana bakamayacak durumda.

İlk olarak senden başlayalım Klaus, sen bir Grindelwald'sın. Tüm zamanların gelmiş geçmiş en karanlık büyücüsü, Gellert Grindelwald'ın tek varisi Klaus Grindelwald'sın. Bu kolyeden çıkan fotoğrafta da ikiniz varsınız, sen tam 1 buçuk yaşındayken çekildi.

Bir saf kansın ve çok güçlüsün. Baban fiziksel olarak bana benzemeni istemişti ama tam tersi ona benzedin. Gerçi benim de gözlerim mavi ama, seninkisi babanınkisi gibi buz mavisi.

Senden tek isteğim hayatına devam etmen. Nasıl sen özgür ol diye soyadını değiştirdiysem öyle yaşamaya devam et.

Özgür, ve mutlu ol.

Sevgilerle, Annen


Babam gittiğinden beri, yani bir haftadır kolyeden çıkan bu mektubu okuyordum. Hatta bazı cümleleri ezberlemiştim, bazılarının da tekrar tekrar üstünden geçiyordum.

Bu mektupla birlikte babamın beni neden buraya bıraktığını daha iyi anlamıştım. O, annesinin ona verdiği özgürlüğü bana vermiş, mutlu olmamı istemişti. Gerçi özgür yaşamak için buraya bırakıldığımı biliyordum ama, her şey daha da yerine oturmuştu işte.

𝐁𝐎𝐑𝐍 𝐓𝐎 𝐃𝐈𝐄.  the marauders [ᴅᴜ̈ᴢᴇɴʟᴇɴiʏᴏʀ]Onde histórias criam vida. Descubra agora