𝒊𝒗. 𝒋𝒆𝒂𝒍𝒐𝒖𝒔

3.2K 361 183
                                    

04- KISKANÇLIK

𝐤𝐞𝐥𝐢𝐦𝐞 | 2603

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

𝐤𝐞𝐥𝐢𝐦𝐞 | 2603

Sonunda Knucktorn Yolu'ndan çıkmış, tekrar Diagon yoluna gelmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonunda Knucktorn Yolu'ndan çıkmış, tekrar Diagon yoluna gelmiştim. James ile buluşmama yaklaşık 1 saat kalmıştı ve benim çok hızlı olmam gerekiyordu.

Cebimden almam gerekenlerin yazılı olduğu listemi çıkartıp hızlıca okudum;

-Cüppe ve okul forması
-Kazan
-1 takım cam ya da kristal şişe
-Teleskop
-Süpürge
- Evcil hayvan; kedi, baykuş ve ya kurbağa

Okuduktan sonra etrafıma baktım. Birkaç metre ileride yolun sağ tarafında Madam Malkin'in Her Duruma Göre Cüppeleri yazılı dükkanı görünce hızlıca ilerleyip dükkana girdim.

"Ah tatlım Forman mı küçüldü?" Sesle birlikte arkamı döndüm. Oldukça güler yüzlü bir kadın kumaşlarla dolu dolabın arkasından çıkmış elinde metreyle bana bakıyordu. Buranın sahibi Mrs. Malkin olmalıydı. Daha sonra tekrar konuştu; "Seni hiç görmedim, miss..?"

"Potter, Miss Potter. İngiltere'ye yeni tanıştım, bu yıl Hogwarts'a ilk defa gideceğim."

"Anlıyorum, geç şöyle de ölçülerini alayım." Mrs. Malkin'in gösterdiği yere geçip ölçülerimi daha rahat alabilmesi için cüppemi çıkardım.

Bir kaç dakika sonra işini bitirip konuştu; "beline ve üstüne uygun formam ve cüppem var, fakat bacak boyun uzun olduğu için eteğin kısa gelebilir. Bacak ölçünü alıp eteğin boyunu uzatabilirsem yarın almaya gelebilirsin." Aslında iyi olabilirdi fakat gerçekten acelem vardı ve şimdiden 15 dakikamı harcamıştım bile.

"Böyle iyi, teşekkürler."

"Sen bilirsin, ayrıca daha Hogwarts'a başlamadığın için okul cüppeni binan belli olduktan sonra almalısın, fakat bir Potter olduğuna göre binan belli şimdiden alabi-"

"Slytherin armalı cüppe olsun" Mrs. Malkin bu söylediğimden sonra oldukça şaşırmış gözüküyordu.

"Anlamadım?"

𝐁𝐎𝐑𝐍 𝐓𝐎 𝐃𝐈𝐄.  the marauders [ᴅᴜ̈ᴢᴇɴʟᴇɴiʏᴏʀ]Where stories live. Discover now