8

2.2K 61 0
                                    

Už jsem tu měsíc a jeho táta taky. Alex mě předevčírem strašně naštval. Jednou jsem se chtěla projít po zahradě ale když jsem slyšela co Alex řekl do telefonu naštvala jsem se. Můj blbej otec mu vrátil prachy. Ale to byla spíš ta dobrá zpráva. Horší bylo že Alex se zeptal jestli mě musí vracet a on odpověděl ne. To jako u něj zůstanu navždycky?
Už hodinu se koukám do zdi. Já se strašně nudim. Tohle jsou mafiáni proč se tedy nudím. Najednou přišel Alex a položil na gauč můj mobil a laptop. „ je zablokovaná většina věcí. Máš tam instagram ale nemůžeš nic přidat. Teď si je vem a zmiz do pokoje. Chytla jsme všechno a odběhla pryč. Zbytek večera jsem strávila v pokoji.
Probrala jsem se v pokoji. Chtěla jsem se zvednout ale kolem pasu jsem měla něčí ruku. Koukla jsem se koho je a uviděla vedle mě ležel Alex. Otočila jsem se na bok a zavřela oči. Když v tom se ke mě přísunul. „někdo se nám  tu vzbudil.“ řekl jak nějakýmu miminu. Otočila jsem se k němu a chystala mu tu narážku vytknout ale když jsem se přetocila měla jsem obličej těsně u jeho. Rychle jsem se otočila aby neviděl jak jsem zčervenala. „co tu vlastně děláš?“ neodpověděl. Odkryla jsem peřinu a chtěla vstát ale zjistila jsme že jsem jen ve spodním prádle. „jak to že jsem jenom ve spodním prádle? “ řekla a vražedně se na něj podívala. On jen pokrčil ramena a odpověděl. „no, večer bylo vedro a ty bys mi odkopala peřinu.“ pak se usmál a odešel do koupelny. Když zavřel dveře rozběhla jsem se ke dveřím. Z koupelny jsem jen slyšela hals. „nazkousej to jsou zamčený a jinak tenhle barák je plnejen chlapů na to nezapominej.“ sedla jsem si zpět na postel a pak jsem si řekla že si najdu něco na sebe. Vešla jsem do šatníku a začala se rozhlížet. Než jsem si stačila něco zkusit vešel sem Alex s kartáčkem v puse. „co tu děláš řekl jsme nic nedělej.“ zahuhlal a přitom mu část pasty vytekla koutkem pusy. Snažila jsme se zadržet smích ale nakonec jsem se zasmála. Jemu to ale nepřišlo moc vtipný. Odběhl do koupelny a tam dodělal higienu. Hned se vrátil zpět a vypadal dost naštvaně. „sednout a ani se nehnes.“ řekl rázně. Sedla jsem si na zem a čekala. Vyndal si z jeho skříně oblečení a začal svlíkat. Rychle jsem zavřela oči. Pochvilce jsem otevřela jedno. „takže jsi neodolala“ zasmál se teď on. Koukala jsme už úplně. On už měl oblečený i kalhoty. „to si oblečeš.“ nejistě jsem si to vzala. Prohlidla si to a zjistila že to je vlastně úplně průhledný. Neoblékla jsem si to ale za to jsem si vzala krásné krátké šaty. Na alexovi bylo vydet že ho naštvalo že jsem si nevzala tamto ale tahle verze se mu taky líbila. Přešli jsme na snídani. Když jsme se najedli Alex s otcem někam odešel. Něco přez šest hodin jsme seděli v obýváku a čekali. Všichni chlapi mě strašně sledovali. Začínali mě děsit. Když už se mě někdo chtěl dotknout a najednou přiběhl Alex. „máme to, máme ten kšeft.“ zařval přez celou místnost. Přiběhl k baru kde vindal skleničky a chlast. Všem nalil a začalo se pít. Pochvilce jsem si všimla že začínaj být  opilí. Nenápadně jsem se přesunula do pokoje kde jsem se chystala jít spát. Když v tom rozrazil dveře Alex. „ahoj zlato"

mafie Where stories live. Discover now