13

2.2K 48 0
                                    

Vystoupili jsme z letadla. Venku stala dvě černá auta. Alex mě popostrcil ať si do jednoho nastoupím. Sedla jsem si a připoutala se pásem. Jelo se asi hodinu. Najednou se před nama o jevila obrovská vila. Zastavili jsme a Alex mě vystrcil ven z auta. Stali jsme před velkýma dvěma. Někdo že skupiny otevřel dveře a my vešli. Alex mě vedl do nějaké místnosti. Byl to obývák a ten byl plný lidí. Alex je všechny začal obymat a zdravit. Já jsem stála na jednom místě jako solnej sloup. Pak najednou řekl Alex moje jméno. Netušila jsem co chce a tak jsem se jen usmála. „katrin pozdrav zbytek mojí rodiny" podíval se a šel ke mě blíž. „ahoj" řekla jsem potichu a rozklepaně. Celí pokoj se rozesmál. „vtipný, katrin jich se nemusíš bát vždyť jsou jako já." řekl a já se začala bát trochu víc. „no to jsme si moc nepomohl." řekl si sám pro sebe ale já ho slyšela. „takže katrin představíme se postupně." nejistě jsem kývla a on se usmál. Přešel ke mě a vedl k ostatním. „takže" řekl a ukázal na holku co seděla na jedné části gauče. „tohle je rebeka." holčina mi podala ruku a já ji nejistě přijala. „ti dva co sedí u ní jsou Kevin a William." ukázal u každého jména na danou osobu. Otočili jsme se k druhému gauči kde seděli už jen kluci. „tohle je Jack, Mick, Nick, Noah, Liam, a Oliver" všem jsem podala ruku a Alex mi ukázal ať si sednu. Posadila jsme se myslim že vedle Micka. Všichni se spoli začali bavit. Snažila jsme se je vnímat všechny ale nějak mi to nešlo. Pochvilce jsem se stratila v tom kdo mluví a o čem mluví a tak jsem je jen poslouchala. Začala jsme si každého prohlížet. Když tak přemýšlim tak vlastně všichni z nich jsou pěkný. Proč jsou nejhezčí kluci mafiani?
Rebeka byla modrooká blondýnka. Byla hezká. Kevin byl hnedovlasí mladý kluk, vypadl že je mladší než já a nebo stejně starý. Upřímně moc se mi nelíbil. William byl taky hnedovlasí, vlastně všichni jsou hnedovlasí až na rebekou. Měl hnědé oči. Řekla bych že mu je mi přez dvacet. Jack byl taky nějaký starý a stejně tak i William s Kevinem se mi moc nelíbili. Mick a Nick mi přijdou že jsou stejný. Třeba to jsou dvojčata. Byly vcelku pěkný no vlastně jsou zatím z kluků co jsme si pořádně prohlidl nejhezčí. Přijdou mi trochu roztomilí. Vedle nich seděl Aelx tej je prostě dokonalej. Mám kudrnaté hnědé vlasy a krásné blankytně modré oči. Byl že všech nejhezčí. Pak tam seděl noah. Vypadal tak na patnáct let. Pak byl Liam a Oliver. Liam byl asi podobně starý jako noah a Oliver byl že všech asi nejstarší. Znovu jsem si je prohlédla. Už nevím o čem se baví ale Alex se na mě začal znovu koukat. Koukala jsem na něj. Chvilku jsme si koukali do očí a pak najednou promluvil. „tak co katrin, zjistila jsi něco z pozorování nás?"zeptal se se smíchem. Nejdřív jsem nechápala co mi řekl ale najednou mi to došlo. „no... Já" všichni se zase začali smát. Pak se konečně ozvala moje odpověď „Nick a Mick jsou dvojčata??" zeptala jsme se potichu. Ti dva vedle mě kývli. Já se usmála a poslouchala jejich rozhovor. Bavili se o tom co tu děláme a proč nejsme v Americe. Poslední co jsme vnímala bylo jak jsme se u Alexe ocitla já. Pomalu jsme začínala usínat v sedě. Koukla jsme se na hodinky a zjistila že je zachvilku jedenáct večer. „Alexi nemůžeš mi ukázat pokoj? " zeptala jsme se tichým unavený hlasem. Alex se podíval na Liama který se zvedl a podělá mi ruku. „já tě tam zavedu." usmál se. Měl milí úsměv. Vedl mě po schodech nahoru do druhého patra. Šli jsme dlouhou chotbou a jedny z posledních dveří otevřel a řekl že je ten pokoj můj. Když jes vešla Liam zavřel dveře a pak je zamknul. Neřešila jsme to. Všimla je si že tu mám své kufry a tak jsme si z nich vyndala noční košili a šla si lehnout.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
mafie Where stories live. Discover now