1⃣1⃣

1.1K 75 3
                                    

AUTOR
ZIUA NUNȚII

Toată lumea era agitată, Namjoon era la altar împreună cu preotul, băieții erau pe scaune în fața altarului, părinții celor doi erau împrăștiați printre invitați iar Valeria era cu Hoseok.

Alessia pe de altă parte nu avea nicio emoție pentru această nuntă, era o prostie ce se întâmplă.

Atâta chinuire pentru o nuntă, este o pierdere de timp gândi ea dar pe de altă parte îi plăcea cum arată și da chiar arată ca o femeie nu ca o copilă când totul este de fapt invers.

Valeria este împreună cu Hoseok, se înțeleg de minune numai că nu și-au dat seama de sentimentele lor, erau prea sfioși și rușinați pentru a se confesa deși au devenit cei mai buni prieteni.

Mama lui Namjoon era mai agitată ca niciodată, aștepta acest moment dintotdeauna, mai bine zis de când s-a născut micul ei zeu distrugător.

Momentul mult așteptat se apropia din ce în ce mai mult, mireasa fu gata pe aproape, mai trebuia pus voalul și agrafă.

Tatăl ei intră în încăpere, văzând-o ca nu poate să-și așeze bucata de material de una singură se duce în dreptul ei.

-Eric: Ai vrea să te ajut?

-Alessia: Normal, mă chinui de 5 minute să pun asta.

-Eric: Mama ta ar fi vrut să te vadă în momentul acesta, sigur ar fi plâns cât Oceanul Atlantic.

-Alessia: Îmi dau seama, uneori mă gandesc cum ar fi fost dacă nu m-aș fi născut, poate acum încă erați împreună.

-Eric: Să nu te mai aud spunând asta, tu ești cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut întâmpla, nu stiu ce aș face dacă aș afla cumva că esti rănită într-un fel.

-Alessia: Te iubesc tati!

-Eric: Și eu te iubesc îngeraș!

-Eric: Haide că am terminat.

Se ridică în picioare, tatal ei îi i-a mâna și i-o pune la brațul lui ieșind din încăpere îndreptându-se spre altar unde ceilalți se ridică în picioare ațintindu-și ochii spre tânără mireasă, Valeria își admira prietena ce arată că o prințesă din povești.

Pe de altă parte Namjoon o privea pe fată încontinuu, era uimit la imaginea din fața lui, fata arată extraordinar în acel moment.

Dacă nu era minoră în seara asta avea ce-i face gândise baiatul, se oprise din gandurile lui neortodoxe când Ale ajunse în fața lui, socrul său înmanandu-i mâna fetei.

Cei doi aveau mâinile împreunate și ascultau vorbele preotului, pe deoparte mama lui era atât de emoționata. Știa că nu poate deveni bunica atât de rapid dar aștepta asta cu sufletul la gură.

Acum având contact cu soțul ei fata se simțea oarecum rușinată, putea jura că acum se putea asemăna cu o roșie. Se gândea la mama ei care acum ar fi dat orice să fie lângă ea, întotdeauna i-a fost alături dar acum că a lăsat-o singura fata se simțea de parcă nu avea rost pe acest pământ.

Iese din gândurile ei atunci când toți se uitau ciudat la ea, gândindu-se că urma răspunsul ei zice "Da!", toți au început a râde iar fara n-avea habar de ce.

-Namjoon: Ești mai nerăbdătoare decât credeam.

-Alessia: Am zis ceva greșit?

-Namjoon: Nici măcar nu a venit momentul răspunsurilor.

-Alessia: Atunci de ce se uită toată lumea ciudat la mine?

-Namjoon: Fiindcă ai început să plângi.

Fata își pune mâna pe obraz simțind umezeală de pe el, se șterge iar apoi îi face semn preotului să continue.

Namjoon a văzut momentul asta ca pe unul drăguț, chiar dacă nu are sentimente pentru ea, nu putea minți pe nimeni că nu îl atrage într-un fel.

Deși realiza faptul că se căsătorește cu o minoră nu-l împiedica să nu facă relația publică deorece mulți reporteri și jurnaliști se aflau în momentul de față.













Căsătorie aranjată - ✔ -Where stories live. Discover now