~9~

1.6K 94 261
                                    

Yukarıdaki şarkıyı açmayı unutmayın. Iyi okumalar ♡♡.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●

Ultron : Dünya da barış..

Ultron sözünü bitirdiği sırada bir sürü insansız zırh evin içinde farklı yerlerden çıkıp gruba saldırmaya başladı. Steve anında hâlâ yanında duran kızı kendilerine gelen zırhtan korumak için biraz ileriye iterken Alina şok geçirmiş gibiydi. Bir anda böyle bir şey asla beklememişti.

Bir anda ayağı kalktığı için baş dönmesi oldukça fazlaydı ve savaşamayacağını anlaması pek zor olmamıştı. Kendini biraz ilerideki barın arkasına atıp derin bir nefes verirken ilerideki Bruce ile göz göze gelmesiyle bir küfür savurdu.

Zırh Bruce ' a ateş etmek üzereydi ve eğer ateş ederse hiçte güzel şeyler olmazdı.

Alina az önce girdiği barın arkasından çıktı ve Bruce ' a ateş etmek üzere olan zırhın sırtına atlatıp kollarıyla boynunu sardı. Zırh kurtulmak için etrafa öylece ateş açarken Alina dönen başı yüzünden gerçekten zorlanıyordu.

Havada biraz debelenme sonunda Alina kafası kopan zırhla yere yapışırken Bruce ' un kendi elini tutup onu barın arkasına götürmesine itiraz edecek hali bile yoktu.

Bruce ve Alina barın arkasında dururken diğerleri muhteşem bir şekilde savaşmaya son hız devam ediyordu.

Clint : Yüzbaşı !

Clint , Steve ' e kalkanını attığı an Steve kalkanı ile bir robotu tek hamlede düşürmüştü. Bir robotu Tony havada kapattıktan sonra Natasha ' nın üzerine doğru giden bir robotu da anı bir şekilde barın arkasından çıkan Alina durdurdu. Thor o sırada çekici ile aynı anda 2 robot ezerken diğer robotlar da aldıkları hasarlardan oldukları yerlere düşmüştü.

Tüm robotlar etkisiz hale geldikten sonra herkes yere çöküp olayın şokunu atlatmaya çalıştı. Az önce ne olmuştu öyle ?!

Ultron bir süre sessiz kalıp yere çökmüş olan grubu izledi ve onlara doğru biraz yürüyüp arkasını döndü.

Red Room || Steve Rogers Where stories live. Discover now