~duo~

232 31 11
                                    

"Michelle θα αργήσεις τελείωνε" φώναξε η μητέρα μου απο τον κάτω όροφο "δώσε μου ενα λεπτό μαμα"

Μπήκα στι δωμάτιο της αδερφή μου πρίν παω για έναν ακόμα χρόνο στο Hogwarts . Ενα μελαγχολικό χαμόγελο έκανε την εμφάνισή του καθώς μπορούσα να μυρίσω την μυρωδιά της που ξεθωριάζει αφού έχουν περάσει 4 χρόνια . Μετά απο τον θάνατο της αδερφής μου οι γονείς μου ζούνε απλά για να με φροντίζουν εχω ξεχάσει πως είναι το χαμόγελο τους .

Flashback

πριν απο 4 χρόνια

Η Sam εξυπηρέτησε και τον τελευταίο πελάτη στο βιβλιοπωλείο μας "ωραία τωρα πρέπει να παμε γιατι θα κλείσει το μαγαζί" είπα καθώς σηκωνόμουν απο το άβολο σκαμπό μου "είναι η διαγωναλεα πιστεύεις οτι κλείνουν απο της 12 σαν εμάς;" ρώτησε "οχι αλλα Θέλω μέχρι αύριο να το έχω" είπα ενώ άρχισα να την τραβάω απο το χέρι .

"Είσαι σίγουρη οτι επειδή κάποια ηλίθια παιδια σου φέρονται άσχημα χρειάζεσαι αυτό το ηλίθιο λουλούδι ούτος ή άλλος σε έναν χρόνο θα πας στο Hogwarts και δεν θα χρειαστεί να τους ξαναδείς" είπε προσπαθώντας να μου αλλάξει την γνώμη αλλα εγω ήμουν κάθετη .

"Ναι αλλα όλο αυτό το χρόνο; σκέψου οτι απλα θα πιώ ένα τσάι και ια αρχίσουν να με συμπαθούν" "το να αγοράσεις ενα παράνομο λουλούδι που αν πιείς το τσάι του ο κόσμος θα ακούει αυτο ακριβώς που θέλει να ακούσει δεν μου ακούγετε και πολυ σαν να συμπαθούν εσένα και πέρα απο αυτό δεν θα κρατήσει
για πάντα"

"Γιατί πρέπει να τα χαλάς ολα; απλά παμε" η αδερφή μου ξεφύσηξε "ωραία αλλα εσυ θα μείνεις εδω" πήγα να αντιδράσω αλλα το ξανα σκέφτηκα . Κλείδωσε το μαγαζί και μου είπε "μείνε εδω που υπάρχουν αρκετοί μαγοι ακόμα αν φοβάσαι πήγαινε απέναντι στην κυρία flora" άρχισε να απομακρύνετε .

Όταν είχε απομακρυνθεί τόσο που δεν μπορούσα να την εντοπίσω πλέων αποφάσισα να την ακολουθήσω .
Ο Ezra είχε πει πάρα πολλές τρομακτικές ιστορίες και ήθελα να του αποδείξω οτι δεν φοβάμαι να παω ούτος ή άλλος η αδερφή μου είναι απο τους πιο δυνατούς μάγους ξέρω οτι δεν θα πάθω κατι .

Η διαγωνιοαλεα ηταν πραγματικά τρομαχτική παντού υπήρχαν μάγοι που με κοιτούσαν περίεργα . Δεν ήμουν μακριά πάρα μόνο τρία μέτρα απο την αδερφή μου . Έβλεπα ότι κρατούσε το ραβδί στο χέρι της , δεν ξέρω τι φοβάται τόσο .

Τα χρονικά της Michelle milligan Where stories live. Discover now