~novem~

138 29 23
                                    

Σήμερα θα πάμε στο χωριό Hogsmeade
που βρίσκετε δίπλα απο τον σταθμό του Hogwarts express και εκεί κατοικούν μόνο μάγοι. Σχεδόν όλο το σχολείο βρίσκετε στην είσοδο του Hogwarts και περιμένουμε την επιβεβαίωση απο τούς καθηγητές οτι μπορούμε να ξεκινήσουμε.

Φέτος με αυτόν τον δολοφόνο που βρίσκετε ελεύθερο, τον Sirius black
αρκετοί γονείς δεν συμφώνησαν τα παιδιά τους να απομακρυνθούν απο το Hogwarts. Ευτυχώς κατάφερα να πείσω και τούς γονείς μου να με αφήσουν να πάω. Στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτικοί και για δύο μήνες η απάντηση τους ήταν όχι αλλα φτιάξαμε ένα σκετσάκι  με την Irma και τον Ezra για τούς λόγους που επιβαλλόταν να πάω στο hogsmeade και τελικά με άφησαν.

Όλοι κουβαλούσαν σακίδια για να έχουμε μαζί γαλόνια, το ραβδί μας και ότι χρειαζότανε ο καθένας. Είχαμε ξεκινήσει και παντού στον ουρανό μπορούσες να δεις παράφρονες. Όσο περισσότερο τους κοίταζες τόσο πιο ανατριχιαστικοί γινόντουσαν.

Το σακίδιό μου ήταν αρκετά βαρύ και είχα κουραστεί "θες να το κρατήσω;" είπε ο Cedric και το έδειξε
"οχι ευχαριστώ" του χαμογέλασα
"Ε βέβαια αυτή που απήγαγαν εξωγήινοι και έκαναν πειράματα πάνω της δεν κάνει να σηκώνει" ειπε ο Ezra γιατί εχθές αφού κατάφερα να μεταμορφωθώ σε μονοκερώ μαζί με τον Fred και τον George ήμουν πολύ χάλια. Ο Ezra έλεγε οτι δεν είναι φυσιολογικό να μου συμβεί αυτό ξαφνικά όποτε το χρέωσε στο ότι με απήγαγαν εξωγήινοι.

"ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΉΓΑΓΑΝ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ"
Ειπα πιο δυνατά απο όσο περίμενα και αρκετός κόσμος γύρισε να μας κοιτάξει, άρχισα να γελάω αμήχανα
"Σσσσ το ξέρω βρήκα άλλον λόγο που σου συμβαίνει αυτό...Κάποιος...προσπαθεί να σε δηλητηριάσει" στριφογυρίσα τα μάτια μου ενώ ξεκίνησα να περπατάω.

"Εμένα γιατί κανείς δεν προσφέρθηκε να μού κουβαλήσει το σακίδιό;" παραπονέθηκε η Irma
"Να στο κουβαλήσει η Sophie που όλοι την ώρα μας παρατάς" της απάντησε ο Ezra "νομίζω έχεις και άλλους φίλους δεν με χρειάζεσαι και Τέλος πάντων τώρα είμαι μαζί σας"
"Τώρα δεν σε χρειαζόμαστε"
ειπε καθώς πήρε το σακίδιό της και άρχισε να γελάει.

"Πραγματικά κάποιες φορές είστε τόσο κακοί που αναρωτιέμαι πως είστε στο hufflepuff"
"πολυ κακό αυτό που είπες Cedric απορώ πως είσαι στο hufflepuff"είπα ενώ γελούσα "Α Ναι Michelle;" πήγα πίσω απο τον Ezra για να με προστατεύσει

"δεν περνάς την ανθρώπινη ασπίδα" είπε ο Ezra "η Aria είναι αυτή που έρχεται προς το μέρος μάς;"
ο Cedric έδειξε απο πίσω μου
"Που;" ο Ezra με προσπέρασε
"Ευχαριστώ πολύ ανθρώπινη ασπίδα" είπα ενώ άρχισα να γελάω
"σου αρέσει η Aria;" ρώτησε η Irma "τι; Οοοοχι"   "πολύ πειστικός είσαι"

Τα χρονικά της Michelle milligan Where stories live. Discover now