~quattuor~

197 28 14
                                    

Έβαλα και το τρίτο κρουασάν σοκολάτα στο πιάτο μου, το ήξερα οτι δεν έπρεπε αλλα με καθοδηγούσε το άγχος.

Σε λίγο θα καθοριζόταν το μέλλον μου διότι αν θέλω να γίνω εθνική παίκτρια στο quidditch πρέπει τουλάχιστον να μπω στην ομάδα του σχολείου μου.

Η τραπεζαρία ήταν σχεδόν άδεια, πήγα μόνη μου γιατί η Irma κοιμόταν ακόμα "ακούστε μια θεωρία που έμαθα...δεν αναρωτιέστε γιατί
ο salazar slytherin, η helga hufflepuff, η rowena ravenclaw και ο godric gryffindor δεν είναι φαντάσματα στι σχολείο μας; εδω έχουν έρθει οι μαθητές τους οπως ο fat friar δεν θα έπρεπε αφού τους είναι τόσο σημαντικό το σχόλιο να έρθουν εδω;" ειπε η Merope.

"Οχι απαραίτητα" απάντησε η Aria silverson "Τέλος πάντων η θεωρία αναφέρει οτι μάλλον δεν πέθαναν ποτέ απλά εξαφανίστηκαν" "απο που τα έμαθες όλα αυτά;" ρώτησε ο jasper
Το παιδί που έκανε λάθος τον τρόπο για να μπει στον κοιτώνα και γέμισε με ξύδι.

"Μολις τώρα το σκέφτηκα" "αααα ε πες μας έτσι και σε πιστέψαμε" είπε η Aria και αρχίσαμε να γελάμε "πλάκα σου κάνω χαζή" συμπλήρωσε καθώς την αγκάλιασε.

Διέκρινα την Irma να έρχεται προς τα εμάς . Τα βηματα της ήταν βαριά και τα χαρακτηριστικά της πιο άγρια απο ότι συνήθως "μπορείς να μου πεις γιατί έχω το έμβλημα του hufflepuff στο κεφάλι μου;" κάθισε απέναντι μου και έτριβε το κούτελο της.

"Που θες να ξέρω;" είπα ενώ ξεκίνησα να τρώω άλλο ένα κρουασανάκι.
ο Ezra και εγώ συμφωνήσαμε να αρνηθούμε οποιαδήποτε ανάμειξη με τον ζωγραφισμένο ασβό και ο Cedric είπε ότι δεν θα μας μαρτυρήσει.

"Το έβγαλα;" είπε δείχνοντας το κούτελο της που τώρα ήταν κόκκινο απο το τρίψιμο "όχι" "αν το έκανε
ο Ezra θα το-...το ξέχασα τελείως, σήμερα είναι τα δοκιμαστικά για την ομάδα ... θα τα πάς τελεία μόλις καταφέρω να βγάλω αυτο το πράγμα θα έρθω να σε δω" Όταν το ακούω από άλλους είναι ποιο αγχωτικό.

"Το έβγαλα;" ρώτησε με μια τελευταία ελπίδα στην Merope "το ήξερες ότι έχεις το έμβλημα του hufflepuff στο κούτελο σου;" απάντησε εκείνη "Ναι το ξέρω άλλο σε...ουφ τέλος πάντων φεύγω και σταματά να τρως εκτός αν θες να μην μπεις στην ομάδα επειδή θα κάνεις παντού εμετό" είπε και πήρε το κρουασάν μου καθώς αποχωρούσε απο την τραπεζαρία.

Η κυρία Sprouts με πλησίασε "κατέβασε τους τα σώβρακα και γυρίσετα απο την ανάποδη ή Καλή τύχη Michelle. Αν δεν περπατάς γρήγορα τρέχα γιατί ξεκινάνε" είπε και μου χαμογέλασε κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και σηκώθηκα.

Τα χρονικά της Michelle milligan Where stories live. Discover now