~tribus~

218 31 12
                                    

Η πόρτα της καμπίνας μας άνοιξε ένα ψηλό και μεγαλόσωμο αγόρι στεκόταν και μας κοιτούσε "τι θες Goyle σε έδιωξε η Pancy;" ρώτησε ο Draco "...Ναι αλλα δεν ήρθα γι'αυτό...έμαθα ότι ο potter λιποθύμησε"είπε και κάθησε ανάμεσα σε εμένα και την Irma .

"Εγώ λέω να πηγαίνω" είπε η Irma και βγήκε έξω . Μάλλον πηγαίνει στον αδερφό της . Δεν της έδωσαν σημασία ούτε όταν έκλεισε με δύναμη την πόρτα .

Συνέχισαν να μιλάνε για τον
Harry potter  και μετά άρχισαν να μιλάνε για το quidditch ήξερα ήδη ότι ο Draco ήταν ανιχνευτής αλλα πάντα νόμιζα ότι ο πατέρας του είχε δωροδοκήσει για να μπεί στην ομάδα αλλα τα λόγια του με διέψευσαν . Ήξερε πάρα πολλά πράγματα για το quidditch , άκουσα κάποια πολυ φοβερά κατορθώματα που έκανε το καλοκαίρι. Φυσικά Μπορεί όλα να είναι ψέματα

Ο Goyle με κοίταξε "Γιατί καθόμαστε με μια hufflepuff;"ρώτησε με την αηδία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Τώρα με κοιτούσαν και οι τρείς "Goyle πιστεύεις ότι είχαμε και πολλές επιλογές, παντού ήταν γεμάτα"
είπε ο Draco

"Σας ακούω ξέρετε" είπα φανερά ενοχλημένη "ουαου μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια από τις πέντε αίσθησης σου" είπε ο Draco αποδοκιμαστηκά "να μου φέρεσαι πιο ευγενικά" του είπα νευριασμένη
"Οο συγγνώμη" μου απάντησε ειρωνικά εκείνος .

Την υπόλοιπη ώρα μιλούσαν για θέματα που δεν με ενδιέφεραν αλλά δεν τους έδινα πολύ προσοχή γιατί  είχα χαθεί στις σκέψεις μου καθώς κοιτούσα έξω απο το παράθυρο.

Όταν μας ενημέρωσαν ότι φτάσαμε πήρα τα πράγματα μου και πήγα να ανοίξω την πόρτα για να βγω απο την καμπίνα αλλα με πλησίασε ο Draco και άνοιξε εκείνος την πόρτα
"επιτρέψτε μου" είπε καθώς κοίταζε τούς φίλους του και γέλαγε. Τον κοίταξα στριφογυρίσα τα μάτια μου και έφυγα κατευθείαν απο την καμπίνα.

Το πόδι μου πάτησε το πρώτο σκαλί του Hogwarts "καλός ήρθαμε σπίτι"
Είπε η Irma καθώς το χαμόγελο την σήμανε τον ενθουσιασμό της "θα το λες κάθε χρόνο;" την ρώτησα ενώ γελούσα "ασφαλώς τώρα είναι έθιμο"

Καθίσαμε στο τραπέζι του hufflepuff  απέναντι από εμένα και την Irma καθόταν ο Ezra και ο Cedric

Όταν όλοι οι πρωτοετείς βρήκαν σε ποιό 'σπίτι' ανήκουν, ο Dumbledore σηκώθηκε όπως κάθε χρόνο για να μάς μιλήσει. Μας ενημέρωσε ότι
ο Hagrid θα κάνει τα μαθήματα φροντίδας μαγικών πλασμάτων και ασφαλώς ήρθε καινούργιος καθηγητής στο μάθημα άμυνας κατά των σκοτεινών τεχνών.

Επιπλέον μας ενημέρωσε οτι παράφρονες θα φρουρούν το κάστρο γιατί ο Sirius Black ένας δολοφόνος που με κατάρα σκότωσε δεκατρείς μάγους τώρα ήταν ελεύθερος. Δεν ξέρω γιατί να έρθει εδώ αλλά υποθέτω ο Dumbledore θα γνωρίζει καλύτερα.

Τα χρονικά της Michelle milligan Where stories live. Discover now