°EIGHTEEN°

494 39 9
                                    

Planurile cu Addison par a fi amânate deocamdată, dar am aflat lucruri pe care nu credeam că le voi afla vreodată despre Jungkook. Pe măsură ce auzeam mai multe despre el, mi-am dat seama că nu suntem chiar așa diferiți unul de celălat.

Dar din câte am învățat, toți mafioții, fie ei adoptați sau nu, știu să-și manipuleze sentimentele. Cum toate astea, pare a fi sincer...însă și Jimin făcea la fel... Ah! De ce nu pot să-l uit pe nenorocitul ăla?!

- Jungkook te caută cineva. spune un bărbat îmbrăcat în negru.
- Vin acum, Andreea urcă la etaj. spune cu cu seriozitate în voce.

Omul în negru îl conduce pe Jungkook spre "camera de așteptare" cum ar spune el. O încăpere destul de spațioasă în care aveau loc întâlniri destul de serioase.

Dar totuși e destul de ciudat că acel bodyguard nu la numit "Domnule Jeon" sau "Șefu'" că de obicei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dar totuși e destul de ciudat că acel bodyguard nu la numit "Domnule Jeon" sau "Șefu'" că de obicei. Acum că stau să mă gândesc nu cred că l-am mai văzut pe omul acela până acum și sunt de ceva vreme aici.

Având în vedere faptul că eu nu pot intra acolo, iar el nu poate ieși până ce nu pleacă persoana aceea, aș putea totuși să mă întâlnesc cu Addi.

Intru în cameră pentru a-mi lua rucsacul și câteva lucruri esențiale, după care ies pe geamul bucătăriei pentru a nu fi observată de bodyguarzi.

— Am ieșit din casă, acum nu mai trebuie decât să ies din curte fără să fiu observată. spun încercând să închid geamul.

Curtea era mult mai păzită ca de abocei, probabil pentru că Jungkook avea un client. Având în vedere faptul că n-am nici-o șansă să trec neobservată prin curte, decid să sar peste "gard". Acesta avea cel puțin 2 metrii ceea ce pare imposibil de sărit pentru înălțimea mea.

Mă uit pentru câteva momente la zidul pe care urmează să-l excaladez, mai apoi îmi arunc rucsacul peste și încep să mă cațăr.

Din fericire nu auzise nimeni zgomotul căzăturii mele așa că mă ridic mergând spre parcul de distracții, unde plănuisem că ne întâlnim.

În timp ce mă grăbesc spre parc uitându-mă în spate că să văd dacă sunt urmărită sau nu, îmi sună telefonul.

— Andre hai în centrul, mi s-a făcut foame de la așteptat.
— Bine. îi spun schițând un mic zâmbet. Unde mai exact?
— La fast-food-ul de lângă parc. spune închizând.

Probabil că i-a venit mâncarea, îmi bag telefonul în buzunar și mă îndrept spre fast-food. În timp ce trec strada încep să mă gândesc dacă s-a schimbat ceva la ea sau tot aceași e. Apoi îmi răsuna în cap ceea ce-mi spusese Jungkook.

"Nu pleci nicăieri singură, ai înțeles?" mă întreb de ce a spus asta, nu e genul lui să dea orine fără vre-un motiv. Presupun că acele amenințări pe care spunea că le primește i s-au urcat la cap.

Îmi continui drumul spre fast-food în liniște.

                           ⋇⋆✦⋆⋇ 

Între timp Jungkook și oaspetele acestuia putrau o conversație serioasă. Subiectul acesteia fiind siguranța Andreei.

— Ai mai aflat ceva nou? îl întreabă Jungkook fără ezitare.
— Sunt pe cale să facă următorul pas, dar de fratele ei n-am auzit nimic. îi răspunde aceasta.
— Rămâi cu ochii pe ei pentru moment, dacă presupunerile mele sunt corecte, ne aflăm în fața unui pericol serios. spune acesta cu o privire serioasă.

Acei doi se uită unul la altul în tăcere pentru câteva momente, după care informatoarea spune:

— Ar mai fi ceva, nu sunt sigură că e el dar subordonații mei au văzut această persoană hoinărind prin locuința inamicului. spune aceasta întinzând spre Jungkook o poză.

Jungkook se uită atent la poză

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkook se uită atent la poză.

— Nici unul nu a putut confirmă că e el dar credem că este Yoongi. spune aceasta făcându-se comodă pe scaun.

În încăpere se făcu liniște a doua oară, teniunea își făcu și ea simțită prezența. Jungkook lasă fotografia pe masă. Cu un schimb de priviri acesta îi confirmă că s-ar putea să fie el.

— Domnule, fata a dispărut. liniștea e spartă de catre un bodyguard.
— Cum? întreabă acesta surprins.
— Credem c-ar fi fugit. Am găsit geamul de la bucătărie deschis. îi răspunde.
— Ah, și doar ce i-am spus să nu meargă nicăieri singură. spune acesta îndreptându-se spre ușă. Strânge câțiva oameni, mergem s-o căutăm. zice ieșind.

Cât de încăpățânată să fi...

.D. A. N. G. E. R.  | • JJK.ff • ✔Where stories live. Discover now