21

1.2K 89 75
                                    

Deniz kokusu ciğerlerimi dolduruyordu fakat ben huzurlu hissetmiyordum.

Zayn gitmişti.

Bir işi olduğunu, bir haftalığına şehir dışında olacağını söylemişti. Hatta onunla gitmemi de teklif etmişti ama bunu kesin bir dille reddetmiştim zaten ben yanındayken iş yapamayacağını, aklında sadece benimle sevişmek olacağını söylemiş ve bundan kendince vazgeçmişti.

O gideli tam altı gün olmuştu ama eski hayatıma tam anlamıyla dönmek, alışmamaya çalışmak çok zordu. Hem yakında geleceğini biliyordum hem de Niall'ı bir daha kazanamayacağımı biliyordum.
Niall ile ilk defa tam 8 gündür hiç konuşmamıştık.

Bardaki konuşmamızdan sonra gerçekten toparlanamamıştım ve Zayn'in yanında çalışan adamlardan biri beni evime bırakmıştı. İki gün boyunca sadece ihtiyaçlarım için yataktan kalkmıştım ve açık bir şekilde belli oluyordu ki; sefil durumdaydım.

O zamanlara göre şu an daha iyiydim aslında.

Altı gün boyunca onu görememek iyi gelmiş gibiydi ama bir yandan da kötüydü. Onu altı gün içinde biraz olsun görmeyi unutmuştum aslında buna alışmıştım bile. Fakat büyük ihtimalle yarın gelince yine beni görmek isteyecekti.
Ondan kaçmaya çalıştıkça bataklığına daha çok giriyordum sanki.
Belki de bu kadar isteksiz davranmamalıydım. Belki de beni bu kadar çok yanında istemesinin sebebi buydu.

Shawn elindeki taşı denize fırlattı, bunu avucundaki tüm taşlar için tek tek yapmıştı. Niall ve benim arkadaşlığımızı bitirme olayımıza o da çok üzülmüştü ama bunun hakkında pek konuşmuyordu.
"Niall ile konuştun mu?"

"Evet." diye cevapladı, o benden çok daha bitkin görünüyordu. Hastane işleri bu sıralar çoğalmıştı.

"Daha başka bir şey dedi mi?"

"Hala çok kırgın."
Shawn'a bile gerçeği söyleyememiştim. O Zayn'den kurtulduğumu sanarken işten çıkıp onun evinde, onun yatağında hatta onun kolları arasında uyuduğumu tabii ki söyleyemezdim.

"Başka?"

"Çok alınmış Adia. Tamam, hep o sana ilgi gösterirdi, sen çok karşılık vermezdin ama bu kadarını da hak etmemişti. En azından ona bir açıklama yapsaydın."
Keşke o sabah Zayn'i aramadan önce ben kendim Niall'ı arayıp işi özel sebeplerden ötürü bıraktığımı söyleseydim. "Bana tek bir şey bile söylemeden işi böyle bırakmışsa bunca zamandır arkadaş bile değilmişiz diyor. İkinizin arasındaki bu arkadaşlık için sadece kendisinin emek gösterdiğini söylüyor."
Tamamen haklı diyebilirdim fakat bunu Shawn'a açıklamaya çalışmadım.

"Gidelim mi artık?" o elindeki taşları bitirdiğinde sert rüzgar beni üşütmeye başlamıştı. Başını salladı ve oturduğum banka yaklaştı. Koluna girdim, eve kadar rahatsız edici bir sessizlikte ilerledik. İkimiz de düşünceler ile doluyduk ve birbirimize aktarmada ilk defa güçlük çekiyorduk.

"Görüşürüz." binanın önündeyken beni kolları arasına aldı ve sıkıca sarıldı. "Görüşürüz." bende ona sarıldım ve bir süre sonra ayrıldık. Merdivenleri çıktım ve birkaç kişinin kapısının önünden geçtikten sonra kendi kapıma geldim fakat duyduğum sesler beni olduğumdan daha sessiz davranmaya itti.

Zayn'in sesini Candice'ın evinde duyuyordum. Dikkatle anahtarı çantamdan çıkardım ve kapıyı açtım. Hiç ses çıkarmadan eve girdiğimde uyuduğumu veya evde olmadığımı düşünmesi için ışıkları bile açmamış, telefonumun flaşı ile idare etmiştim.
Üzerimdeki kıyafetleri çıkardım ve pijamalarımı giydim. Ellerimi yıkadıktan sonra soğuk suyu tekrardan yüzüme çarptım ve en sonunda yatağıma kıvrıldım.

Her şeye rağmen Candice'in yanına gitmesine şaşırmıştım doğrusu. Hayır, bana gelmesini istemiyordum zaten ama ona gitmesi de biraz garip gelmişti.

Duyduğum sesler yükselirken dinlememeye çalıştım fakat bu çok zordu.
"Sen az önce ne dediğinin farkında değilsin!" diye bağırıyordu Candice. "Bana bunu yaptığına inanamıyorum!"
Zayn Candice'a zarar mı vermişti? Bu düşünce içimdeki bir yerleri titretti.
Sana farklı davranacağını mı sanıyorsun?

Birkaç gündür aklıma Candice'in bu söyledikleri geliyordu. Bana farklı davranmayacaktı, hayatımdan çıkarmam lazımdı fakat bu şimdilik imkansız görünüyordu.

"Beni neredeyse iki yıldır tanıyorsun Zayn! Peki o kaç haftadır hayatında?"
Duymak istemiyordum ama duvarlar o kadar inceydi ki sanki benim evimde kavga ediyorlar gibiydi. Yine de dinlememeye çalıştım.

"Abartma." dediğini duydum, tepkisiz olduğundan da emindim, Candice gibi bağırmıyordu. Kim bilir belki koltukta oturmuş Candice'ın ona bağırmasını bayık gözlerle izliyordu. Yine de ona zarar vermemiş olması için dua ettim.

"Abartma mı?" Candice dalga geçer gibi güldü. "Abartma öyle mi? Ben sana Niall diye seslensem hoşuma gider miydi? Altında Niall diye inlesem ne hissederdin?" Niall'ın adı neden geçiyordu anlamamıştım bile ama söyledikleri aklımda bazı yapbozları birleştiriyordu, düşündüğüm şeylerin olmaması için yalvardım.

"Aynı şey değil." onun yine aynı ses tonu geldiğinde yine de sinirlenmeye başladığını anlamıştım. Bunun Candice'a, bana veya herhangi bir insana patlamasını istemedim.

"Nasıl aynı şey değil? Bana Adia diye seslendin Zayn! Yüzüme bakarken hatta bana dokunurken Adia dedin! Bu ikisi tamamen aynı şey!"

İşte şimdi tahmin ettiğim şey olmuştu ve devamını asla duymak istemiyordum. Avuç içlerimi kulaklarıma bastırdım, dakikalarca çekmedim.

 Avuç içlerimi kulaklarıma bastırdım, dakikalarca çekmedim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-

AĞLARIM GÜLERİMMMM AYNI TAS VE HAMAMMMM

NE DİYORSUNUZ AHAHSHSHS
İLK BÖLÜMLERDE BİR YORUMA ÇOK GÜLMÜŞTÜK KEŞKE ŞUNUN SURATINA ADIA DİYE İNLESE DEMİŞTİ BİRİ AHAHSJSJS AMA ZATEN PLANLARIM ARASINDA VARDI O DA BU BÖLÜME PATLADI

SELENA GOMEZ GEÇEN BÖLÜM İÇERİĞE UYDU DİYE KOYDUM BU BÖLÜM İSTER İSTEMEZ AKLIMDA SELENA BELİRİYO AMK HELP HAJSJSKSKS
UYGUN FOTOĞRAFLARINI KOLAJLADIM ONLARI KOYARIM İLERDEKİ BÖLÜMLERE BELKİ BİLMİYORUM AMA YAKIŞIYORLAR DA BENCE HEE

ASLINDA NORMALDE HİÇ SELENA DÜŞÜNEMEM KARAKTERLERİMİ AMA BİLEMEDİM YA UYDU GİBİ DE AHAHAHS SİZ NE DİYORSUNUZ???

ZAYN 6 GÜNDÜR ADIA'SIZDI EVİNE GELDİ EE O OLMAYINCA BURAYA KADAR GELDİK CANDICE'E GİDELİM MADEM DEDİ -şerefsiz piçççç ikili oynuyor- CANDICE'E DE TAM OLMASI GEREKTİĞİ YERDE ADIA DEMİŞ AMK ANHAHSJSNSK

ADIA BAYA DEPRESYONDA ANLIYORUM ONU YAZIK

NIALL NASIL KÜSTÜ YA BEBEĞİM BENİM ONUN TARAFINDAN BAKINCA BENCE HİÇ HAKSIZ DEĞİL KENDİNCE İYİ SEBEPLERİ VAR

BU KIZA Bİ AKIL VERİYORUM
BAK KIZIM SAKIN BİR ŞEYLERİ SAKLAMA EN SONUNDA ORTAYA ÇIKTIĞINDA SANA DAHA ÇOK ZARAR VERİR
ŞİMDİ GİT NIALL'IN YANINA ÖZÜR DİLE GÖNLÜNÜ AL ESKİSİ GİBİ OLUN BEN SİZİ BÖYLE KÜS GÖRMEK İSTEMİYOM OK?

#ZAYN

#ADIA

#ZADIA

#CANDICE

#NIALL

#SHAWN

east of eden | zmWhere stories live. Discover now