♧Capitolul 6♧

1.7K 94 9
                                    

                        Tratamentul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                        Tratamentul

Capitol dedicat lui Ochii_albastriii taegukk_jk SultanaAndreea1

Mergeam spre biroul șefului meu, rugându-l să îmi schimbe coechipierul, dar el neagă vehement este mai încăpățînat ca un catâr.

- Vei învăța să lucrezi cu el. Subiect încheiat. Poți pleca, Ryan te așteaptă pe tine și pe ceilalți pentru a vă informa ceva

Merg în sala de reuniuni unde îl găsesc pe Ryan, explicându-le celorlalți ce au de făcut. Este inevitabil să nu îți dai seama că mă evită pe tot parcursul reuniuni. Ne informează despre informantul nostru pe nume Russo, care ne-a spus despre întâlnirea familiei Lucoro cu o altă familie care va avea loc luna viitoare.

La finalul reuniunii Lee și Kelly sunt foarte entuziasmați de operațiunea care se pregătește.

- Vreo întrebare?

- Putem avea încredere în acest om?, îl întreabă Kelly, suspicioasă.

- Ne oferă informați de un an și jumătate toate au fost bune până acum.

Dau să spun ceva și pentru prima dată de când am avut aceea discuție, Ryan mă privește.

- Da, Alisia?

- De unde începem?, îl întreb curioasă.

- Vom începe cu verificarea locației, de îndată ce o vom avea. Kelly și Lee vor afla tot ce se poate despre familia cu care se va întâlni Hell.

                          ¤¤♡¤¤

Mi-am ocupat următoarele ore, verificând niște dosare, încercând să evit pe cât posibil comportamentul lui Ryan. Nu a mai rămas nici măcar o rămășiță din bărbatul care ieri îmi zâmbea și vorbea cu atâta ușurință. Dar pot încerca să fac eu primul pas.


- Ești emoționat? Eu sunt foarte emoționată!

Fără să scoată nici un sunet mă privește intens până când mă face să mă simt incomod pe buze,apărându-i un micuț zâmbet,șters.

- Mă bucur că ești așa entuziasmată.

- Râzi cumva de mine?

- Nu, doar încerc să lucrez și tu m-ai întrerupt.

De data asta nu mă mai privește, dar aud cum un oftat îi scapă printr-e buze. Nu îl voi obliga să vorbească cu mine dacă nu dorește.

O înțelegere periculoasă Where stories live. Discover now