HL (8)

1.4K 201 209
                                    

Ah kralım...

¬¬¬¬¬¬¬¬¬

"İşte yeni vakamız." HwanWong elinde bulunan dosyayı masanın üzerine attığı zaman masada bulunan her bir beden dosyaya odaklandı. En son bar vakasından bu yana üç gün geçmişti ve bu üç günde sadece vaka raporlarını yazmakla meşgullerdi.

Uzun süren vakalarda ya da zor cinayet vakalarında raporlar gerçekten zorlayıcı olduğu için hepsi birden yazmaya başlamış anca bitirebilmişlerdi. "Anlatmaya başla o zaman nedir bu?"

"Elimizde erkek öğrencileri ağına düşürüp onlara tecavüz eden ve öldüren bir sapık katilimiz var. Katilimizin kim olduğu biliniyor ama garip ki adamı yakalayacak kanıt yok ve adam o kadar iyi bir imaj vermiş ki insanlar onun olacağına inanmıyor. Görgü tanığımız sayesinde o olduğunu biliyoruz." SeongHwa elindeki kumandadan tuşa bastı ve duvara yansıyan fotoğrafı gösterdi.

"İsmi Lee TaeJun. 22 yaşında, genç olduğu için ona inanmıyorlar. Okulda stajyer öğretmenlik yapıyor." Adamın resmini gören Hyunjin sandalyesine yaslanarak güldü. "Bu adamın nesine inanmamışlar? Büyücü falan mı? Çünkü adamın yüzünde yara izi var dış görüşünden yola çıkarsak suç işlemiş olabilir."

"İşte biz de onu merak ediyoruz. Çok garip bir vaka." HwanWong omuzlarını silkerek masaya yaklaştı ve yerine oturdu. Herkes şaşırmıştı çünkü katil biliniyorsa vakayı çözmek daha kolay olurdu. "Asıl sorunumuz..."

"Adam polisleri kolay tanıyor. O nedenle yaklaşmıyor. Bu nedenle kanıt toplayamadılar. Ajanlara başvurmak istemişler ama adamın yaptığına dair bir kanıt olmadığı için konsolosluk kabul etmemiş." SeongHwa kafasını iki yana salladığı zaman Minho uzanarak eline dosyayı aldı.

"Aklımda bir plan var ve hazırlan Felix planın başında sen varsın." Minho'nun konuşması ile herkes bir planın olmasına şaşırmıştı ama Minho her zaman böyleydi anında plan bulurdu. "Anlatıyorum."

"Adamımız eğitim görevlisiyse eğer karakoldan yaşlı bir polis ile beraber Felix okula gidecek. Kimin kiminle iş birliği yaptığını bilmiyoruz o nedenle okul müdürünün haberi olmayacak. Biz buradan senin sahte bilgilerini halledeceğiz. Sen okula gideceksin, Hyunjin ise sizin şoförünüz olacak. Beraber kayıt yaptıracaksınız. Adamı bir hafta inceleyeceksin onun gözüne girmeye çalış. Sen yabancı rolüne gireceksin. Bu nedenle seni kolay nokta sayması gerekiyor."

Minho'nun anlatmaya başladığı plan ile Felix gerilse de kafasını sallayarak onay verdi. Sonuçta her görev onu geriyordu ama HellStation ekibi olarak her zaman vakaları çözmüş ve kimse ölmemişti." Seninle ilgilenmeye başladığı saniyelerde her zaman kontrol altında tutulacaksın. Kamera kayıtları, Seul'e giriş çıkışlar, ara sokaklar, barlar gibi yerlerin hepsi tutulacak. Okulun çevresinde sokak satıcısı olarak birden fazla polis bulunacak ve Hyunjin, babanın çok korumacı tavırlarını göstermek için sürekli girişte senin çıkmanı bekleyecek. Herkes tamam mı?"

Minho masadaki bedenlerin hepsinin kabul etmesine memnun bir şekilde gülümsedi ve kafa salladı. "O zaman Jisung git sahte belgeler için haber sal. Felix senin görevin okulun formasını bulmak ve çanta defter gibi şeyleri halletmek. Yarın burada olun."

----------

----------

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
HᴇʟʟSᴛᴀᴛɪᴏɴ § HʏᴜɴLɪx✔︎Where stories live. Discover now