| 8 |

9.8K 730 277
                                    

Kaburgalarıma saplanan sert acıyla gözlerimi açtım. Aklıma dün gece olanlar gelince utançla alt dudağımı ısırdım ve gözlerimi yumdum tekrar. Ama hareket eden bir şeyin üzerinde olduğumu hissedince irkilip gözlerimi açtım.

Gözlerimi şokla açıp üzerinde uzandığım bedene baktım. Başını küçük kırlente koymuş uzun bacakları ikili koltuğa yetmediği için koltuğun kolunun üzerine koymuştu. Benim ise bacaklarım onun bacaklarının arasındaydı ve kafam göğsüne geliyordu. Aklıma dün gece olanlar geldi. Masalı anlattıktan sonra yüzümü boynuna saklayıp durmuştum. Demek ki uyuyakalmıştık.

Ellerimi göğsüne koyup çenemi yasladım ve uyurken bile çattığı kaşlarına baktım. Kaşının üzerindeki yara yeni bir şeye benzemiyordu, yıllardır varmış gibiydi. Bir elimi çenemin altından çektim ve parmak uçlarımı kirpiklerine dokundurdum.

Hafifçe sürtüp bu sefer kaşına dokundum. Yüzümde ufak bir tebessüm oluşmuştu. Belki bazı şeyler için erkendi ama ben sevgisiz büyümüştüm. Ufacık bir ilgiye bile muhtaçtım.

Bir kediyi bile sevseniz sizin peşinizden ayrılmazdı..

Vücudu kıpırdanınca hemen elimi çektim ve kafamı göğsüne koyup uyuyormuş gibi yaptım. Biraz daha kıpırdandı, belimdeki kolu çekildi. Elini kaldırıp yüzüne götürmüştü büyük ihtimal.

Geri belime koydu ve yukarı çekip başımı boynuna yaslattı. Diğer elini de saçlarıma koydu. Nefesimi tutmuştum.

"Nefes almadan uyuyan birini ilk defa görüyorum, ne kadar enteresan." muzip sesini duyunca tuttuğum nefesimi verdim.

Uzandığı yerden doğruldu, bende onunla beraber doğrulmuştum ama hala belimden tutuyordu. Elimi kaburgalarıma koyup inledim.

"Canın acıyor.." deyip kaşlarını çattı ve benimle birlikte ayağa kalktı. Düşmemek için bacaklarımı beline dolayıp başımı omzuna yasladım. Merdivenlere ilerledi ve odaya geçti.

Beni yavaşça yatağa uzandırıp doğruldu. Yan taraftaki çekmeceyi açıp bir krem çıkardı. Arkasını kısaca okuyup bana döndü.

"Bunu sürelim.." deyince başımı salladım. Yüzüme bakıp bana bakacak şekilde yatağa oturdu. Üzerimde bana kendi dolabından verdiği uzun kollu bir tişört ve eşofman vardı. Sırtımı yatağa verip uzandım. Boğazını temizleyip tişörtümün eteğinden tuttu ve göğsümün altına kadar kaldırdı.

Heyecanlandığımı ona hissettirip utanmamak için bakışlarımı yan tarafıma çevirdim. Kremin kapağını açtı ve kaburgalarımın olduğu tarafa damlattı. Soğuk krem vücuduma değince irkilip karnımı içime çektim hafifçe.

Bir miktar krem sıkıp kapağını kapattı ve yatağa bıraktı. Parmak uçlarıyla kremi yayıp vücuduma yedirmeye başladı. Büyük ve sert ellerine tezat dokunuşu çok yumuşaktı. Daire çizerek gezdirdi parmak uçlarını, yutkunup bakışlarımı ellerinden çekip gözlerine çevirdim.

Ama o sanki çok önemli bir iş yapıyormuş gibi odaklanmıştı. Bu yaptıkları kalbimi hızlandırıyor ve başımı döndürüyordu...

İnşallah o da terk etmezdi beni...

Tamam da bunun btsle ne alakasi var

saka

lincsquat..

imdat

Relicta -GAY (Askıda) Where stories live. Discover now