new teacher

1.7K 72 1
                                    

Od turnaje už uběhl nějaký ten pátek , ostatní školy odjeli, smrt Cedrica se už nějak neřešila teď se řešilo pouze to, že se můj otec lord Voldemort vrátil a chce zničit Bradavice.
Nikdo nevěděl a stále neví co má dělat, může kdykoliv zaútočit.

Šla po chodbě s Pansy a Potter do mě vrazil.

„Dávej pozor, Pottere!" to bych nebyla já kdybych něco neřekla, možná bych toho i nechala, kdybych věděla, co bude následovat.

„Stejná jako tvůj otec" nechtěla jsem se s ním hádat, ale prostě jsem to nemohla nechat jenom tak. Ne když už vím, jaký můj otec doopravdy je.

„Dávej si pozor na jazyk, Pottere, nebo dopadneš jako tvoje matka" křikla jsem na něj.

„Do mojí matky se navážet nebudeš!" zakřičel na mě zpět a nebezpečně se ke mě přibližoval.

„Tys začal první"

„Jenže tvůj otec si nic jiného nezaslouží, byl to obyčejný vrah a ty budeš po něm, ani si nedokázala zachránit Cedrica" v tuhle chvíli mi přišlo, že se z něj vytratila všechna lidskost.

„Nebyl si tam, sám by si nevěděl, co máš dělat! Myslíš si, že nevím, kdo je můj otec zač?! Ano vím, a nejsem na to nějak pyšná, tak mi to prosimtě furt nepřipomínej! Shoř v pekle, Pottere" s tímhle jsem se vydala svým směrem, zřejmě mu došli slova, protože se na mě celou dobu díval s kamenným výrazem.

****

Když jsem vešla do velké síně, pohled Pottera samozřejmě mířil na mě, já ho jenom vraždila pohledem a pak se věnoval zase Weasleymu a Grangerové.

„Milý studenti chtěl bych Vás nyní před něčím varovat. Před lety chodíval chodbami tohoto hradu jeden čaroděj stejně jako vy, sedával v této místnosti, spal pod střechou tohoto hradu a učil se stejně jako vy, chlapec jménem Tom Riddle" všechny pohledy směřovali na mě, díky, Brumbále!

„Neboli jak je znám lord Voldemort, každý den, každou minutu možná i teď se temné síly snaží proniknout do tohoto hradu. Proto vás chci varovat, dávejte si velký pozor a nikde nechoďte samy, nevíte, co se může stát"

Nebyla jsem si jistá, ale určitě na mě všichni civěli. Jenomže já se koukala na nějakou růžovou kouli, za učitelským stolem.

„A přivítejte zde novou učitelku obrany proti černé magii, Dolores Umbridgeovou" poté si vzala slova ta ženská v růžovým. Její hlas mi tak strašně drásal uši, že se to nedalo poslouchat.

𝐁𝐀𝐃 𝐁𝐋𝐎𝐎𝐃 | draco malfoy ✔Where stories live. Discover now