Tanışalım

4.6K 215 5
                                    

"Ne?" "Duydun işde bizi orada sana ihtiyacınız var şirketle yalnız başıma baş edemiyorum" " peki burdaki şirket ne okucak baba ha? Bunu düşündün mü acaba" "Aras benim herşeyden haberim var sen sanki burda ki şirkete uğruyordun,hemde o yüzden Amerikaya geleceksin gözümün önünde olacaksın.Şimdi sana şirketle ilgili bir soru sorsan cevap veremessin." "Baba hatirlatirim ben okuyorum daha okulumu bitirdikden sonra geçerim şirketin başına" babam güldü" ne biliyorsunda geçeçeksin bende o yüzden diyorum gel yanımda birşeyler öyren diye" " Anlamıyorsun deyilmi beni ? Benim bir hayatım var burda,arkadaşlarım sevgilim burda onları bırakıb gelemem" " demek sevgilin kim bu kız?" "Ebedi sevgilim Lara" "demek ebedi sevgilin ha? Hmm tamam o zaman bir tanısalım bakalım senın şu EBEDI sevgilin nasıl biriymiş?" Seslice yutkundum. Babam mutlaka Larayı sıkıştıracaktı. Ah baba ah(!) "tamam o zaman yarın akşam buluşalım" dedim kararlı çıkmaya sesimin özen göstererek. Bana son bir kez bakıp uzaklaştı.Off şimdi Larada sıkılacak ya kabul etmese? Zorla getirecek halim yok herhalde.
Mondumu alıb evden çıkıb okula gitdin 1-ci dersi kaçırdım ama 2-ci derse yetişe bilirim hem Larayla yemek konusunuda konuşuruz.Okula geldiğimde Lara Gamzeyle beraber kantinde oturuyolardı.Yanlarına yaklaşdım ve yanağına öpüçük kondurdum beni görmediği için irkildi."Sevgilim korkdun mu?" "İnsan geldiğini haber eder tabi ki de korkdum" dedi kollarını boynuma doladı ve bana sarıldı.Tam yerine oturacakken kolundan tutdum."Lara bir dakika benimle gelirmisin?"dedim."Tamam hayatım geliyorum" "Tamam sen geç başka masaya otur ben çay alıp geliyorum" Lara masaya oturunca bende çay alıp yanına oturdum."Ne konuşacakdın benle Aras?" "Lara babama senden bahsetdim tanışmak istedi ve bende bu akşam uygun dedim." direk lafa girdiğimden Lara şoka girmiş gibi bana bakdı."Nasıl baban benimle tanışmak mı istedi?" "Lara balık hafizalı mısın az önce dedim ya tanışmak istiyo diye."
"Ne bileyim ben heycanlandım işte"
"Tamam o zaman akşam 8-de alıcam seni evden.".
Bakalım yemekdi biziz nler beklıyor.

*****************************************
Arkadaşlar gercekden içime sinen bir bölüm olmadı o yüzden özür dilerim ama İlham perilerim öldü sanki bu aralar hiç birşey yazamıyorum.
Yeni bölüm ne zaman gelir hiç bir fikrim yok.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.Hepinizi seviyorummm.

LarasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin