Yazardan bir not

5K 140 50
                                    

Arkadaşlar verdiğiniz oylar ve yorumlar için hepinize teker teker teşekkür ederiz. Çıkdığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayıp destek oldunuz. Laras eminimki hepinizin severek okuduğunuz bir hikaye oldu. Umarım ki öyledir.
Çıkdığımız bu yolda, Larası yazarken hiç bir şey yokdu aklımızda. İçimizden ne geldise onu yazdık. Kimi zaman saçma sapan kazalar yaparak, kimi zamanda romantik süprizler yaparak Lara ve Arasın kavuşması için çıkdığımız bu yol malesef onları ayrılığa sürükledi. Umarız hepinize azda olsa "aşkınızdan vaz geçmeyin, yoksa pişman olursunuz" mesajını ulaşdıra bildik. Aşk öyle bir bataklıkdır ki battıkca batarsın. Bizim aşkımız Laras oldu. Ne hiss etdiysek, o gün nasıl bir ruh halindeysek bu hikayeyide öyle yazdık. Evet belki Aras ne Ediz, ne Kıvanç, Ne Ayaz ya da her hangi biri gibi gönüllerde taht kuramadı ama en azından Aras hep benim kahramanım oldu. Sevdiği kadın İstanbula emanet ederek çıkıp gitti. Sırf mutlu olsun diye. Şimdi eminimki bu hikayeden sonra başka bir yazarın bir hikayesini okuduğunuzda ve onların kavuşduğunu gördüğünüzde aklınızdan şöyle bir soru geçecek . "Madem Aras Larayı seviyordu, onu her şeyden korurdu. Ya da ne bileyim bir şekilde onunla kavuşurdu. Çekip gitmezdi" diyeceksiniz. Ama asla unutmayın her aşk mutlu sonla bitmez. Evet belki bir başkası bu durumda olsa sevdiğini kurtara bilirdi. Ama gerçeklikle bunun hiç bir bağlantısı olmayacakdı o zaman da. Aras babasını karşısına alsa aşağı yukarı babası Larayı kaçırırdı işte nebiliyim Aras onu sonra bulurdu, babası kabüllenirdi filan. E, o zaman bu hikayenin diğerlerinden farkı ne olurdu? Hiç bir şey! Onlarla aynı olacakdı. İşte ben ve arkadaşım aynı olamayacak kadar farklıyız, gerçekciyiz, bilindik değilde gizemliyiz. Ve sizde bu gizemin bağı oldunuz. Laras ailesi olduk. Umarım her şey bu kadar güzel devam eder. Sevgilerle -q2n7kv

Canlarım bu arada yeni kitabıma bakmayı unutmayın . Bana aşkı anlat. Konusu sadece aşk değil bir çok duygudan aynı zamanda arkadaşlıkdan bahs ediyor.

LarasWhere stories live. Discover now