Kayip aras

3.4K 179 5
                                    

Dersden sonra hep beraber bana gelmişdik. Arasla Güvene alanacaklar listesini yapıp markete yollamışdık. Bizde Gamzeyle odaları topluyorduk. Gamze salonu toplarken bende mutfağı topluyordum. Gercekden de her yer bok gibiydi. Mutfagi toparladikdan sonra kirli camasirlari makinaya attim. Gamzede salonu toplayip bitirmisdi bile. Helal be kizima.
Kapi calinca kosarak kapiyi actim. Bizimkiler eli dolu bir sekilde gelirken aldiklarini Gamzeyle yerlesdirmeye basladik. Beyler de kendini salona atmisdilar. İslerimizi bitirdikden sonra hepimiz bitmisdik. Cok yorulmusduk. Ama iyi bir is yapmisdik. Memnunca gulumsedim ve elimdeki nescafeleri salona goturdum. Kahveden yudumlarken ara sira da guluyorduk.. Bir az sonra da Guven Gamzeyi eve birakacagini soyleyerek gitmisdiler.
"Les gibi kokuyorum"dedim yuzumu tursudarak.
"Hayir bebek gibi " dedi Aras saclarimi koklayarak
"Gercekden de dus almam lazim" dedim bikkinca. Bunu ondan cok kendime soylemis gibiydim.
"İstersen yardim ede bilirim"
"Pis firsatci" deyip yalandan koluna vurdugumda kahkaha atmaya baslamisdi.
"Lara?"
"Efendim"
"Tesekkur ederim"
"Neden?"
"Her seyim oldugun icin" dediginde susan ben olmusdum. Sahiden bu cocugu cok seviyordum.
"Sende"
Ona simsiki sarildiktan sonra basimi gogsune yasladim..

Sabah gozlerimi actigimda uzerimde bir agirlik hiss etmisdim. Tahminleriniz uzre dun Aras beni yatagima tasimis benimle beraber uyumusdu. Ay kiyamam dusunceli askim.yanagina sulu bir opucuk kondurmamla bir anda kendimi onun altinda bulmam bir oldu. Bu cocugun reflekslerine hayranim.
"Biliyorum falza seksiyim. Dayanamiyorsun" dediginde
"Abartma. Pis sapik. Hem sen uyumuyormuydun?"
"Ben seninle her saat ruyadayim gülüm"
"Gulum ne ya Aras kiro musun sen?"
"Beyenemedin mi hanim?" Deyip alnimdan opdugunde
"Beyendim bey"dedim mirildanarak. Arasin telefonu calinca ustumden kalkip yanima uzandi. Basimi gosune yasladim.
"Alo?..evet..benim..-diyip aniden ayaga firadi.sinirli gibiydi.-ne zaman?...ahh..peki peki tamam..5dk ordayim"deyip telefonu kapatti. Bende oturur pozisyona gelmisdim. Yatakda dogrulup arasin yanina geldim. Alnimdan opup "seni seviyorum beni merak etme. Okulda gorusuruz.unutma fazla guzel gorsenmek yok"dedikden sonra odadan cikti. Bende aptal asik gibi siritarak yatagi topladiktan sonra banyoda islerimi hall edikden sonra uzerimi degistim. Bu gun Gamzeyle alis verise cikacaktik. Uzerime uzun bir elbise gecirdikden sonra saclarimi dogal halinde biraktim. Biraz makyajdan sonraysa gecer not aldigim kanaatina gelerek cantami da alip evden ciktim.
Gamzeyi aradigimda evde oldugunu ogrenince beraber kahvalti yapmak icin sozlesdik. Guven ortalarda yokmus diye hanimin cani sikkinmis. Kim bilir yine 'acaba bu gun Gamzeye' nasil bir supriz yapsam diye dusunuyordu buyuk ihtimal. Goz devirme istegi duyurmusdu bu bende.
Bulusacagimiz kafeye dogru yurumeye basladim. Zaten hem okula hem eve yakindi. Kafeye geldigimde bos masalardan birine gectim. Cok surmeden zaten Gamzede gelmisdi.
"Of lara nerde senin bu kuzenin?"
"Kizim benim kuzenimse seninde sevgilin ben ne bileyim"
"Of ya." "Ee siz ne alemdesiniz?" Dediginde aklima dun gece ve Aras gelince istemsizce kikirdAyip olanlari anlattim.
"E kizim arasana o zaman sor bakalim nerdeymis diye"
"Okulda gorusuruz dedi ya"
"Of Lara cok rahatsin. Kizim erkekler bos birakilmaya gelmez"
"Gamze susacak misin artik?"
Dedigimde somurtarak yemegine dondu. Hesabi odedikden sonra okula yol aldik. Belki de Gamze hakliydi arama.. Hayir hayir ne sacmaliyorum ben boyle? Aras beni..mm hayir hayir yapmaz o boyle bir sey.
Okula geldigimizde guven sonunda gamzeye bir aciklama yaparak kendini affetdirmisdi. Simdi geriye tek bir sorun kalmisdi benim vefasi eksik yarim nerde? Boylede diyince Ferhat gocerin sarkisi geldi ya aklima.. Of Lara ne sacmaliyorsun sen? Diye sinirlari zorluyan ic sesime sonunda hak vererek telefonumu cikarip tam Arasi arayacaktimki ders basladi. Eh neyse sora ararim bari

LarasWhere stories live. Discover now