Doğrukar acıtır/ part 2

6K 305 2
                                    

Bugün akşam dönüyorum dimi? Kahvaltıdan sonra valizimi toplasam iyi olur aslında. Koşarak mutfağa gittim. Günaydın'laşma faslından sonra yerime geçtim.

-Kızım bu gün gidiyorsun valizini hazırladın mı?

-Evööt anneğğ!-dedim ağzımdaki yemeği çiğnerken.Şimdi anladım büyükler neden sürekli ağzın doluyken konuçma diyor. Peki onları takan var mıydı? Sonuç koca bir HAYIR! Neyse yine saçmaladım.Konumuza dönelim

-Güven nasıl?

-İyi iyi-dedim salatamı yutarken. Bir dakika! Dank! Dün? Güven ve Gamze yemeğe çıktılar.Ne yaptılar acaba? Gamze söyledimi? Eyvah Güven kesecek beni..Vee Gamze de

-Kızım iyi misin kıpkırmızı oldun

-İ-iyiyim baba.Neyse ben doydum.Hoşçakalın-diyip koçarak odama gittim.Birini aramam lazımdı.Hangisi Güven mi Gamze mi?En iyisi Güvemdir.Güveni arayayım.Rehberden Güveni ararken karşıma Öküz kayıtlı numara çıktı.Evet doğru tahmin Arası böyle kaydetmiştim.Acaba napıyordur şu an? Kimbilir hangi kızladır? haklısın.Sinir bu çocuk yemin ederim.Katkısız öküz.Güvenin numarasını bulup aradım.Şimdiye çoktan kalkmıştır. Dersi var çünkü.

-Alo kuzi?-dedim neşeli olmaya çalışan sesimle

-Kuzi ha? Kuzi?

-Öhöm.Noldu kuziciğim?

-Hiiç yalakalık yapma Lara.Melisaymışta neymişte.Sen hele bir eve gel.

-Ya ne sinirleniyorsun be hemen? Ben onu şey için dedim

-Ney için?

-İşte Gamzenin duygularını anlamak için

-Tamam zaten eve gelince görüşeceğiz

-Neyse dün nasıl geçti?Söyledin mi? Gamze ne dedi?

-Gelince söylerim artık çatla-diyip telefonu kapattı. Honzo! Biliyor tabi merak edeceğimi.

------------
Akşam:

Ohh be sonunda evindeyim.Güven geldiğimde uyuyordu bende ses etmeden kendimi odama attım.Ve uykunun huzurlu kollarına kendimi bıraktım.

LarasWhere stories live. Discover now