Korku

3.3K 202 8
                                    

Annem sedyeye cansız bir şekilde uzandırılıyordu. Babama baktım. Gözleri kızarmış ve ne yapacağını bilmez bir vaziyyetdeydi. Babam bana baktığında gözlerimiz kesişdi. "Baba noluyor?" Dedim ağlamaklı ve titreyen sesimle. Babamsa cevap olarak göz yaşını armağan etdi bana. "Hanım efendi yol verin lütfen" hemşirenin sesiyle kenara çekildim. Annemi odadan çıkardılar. Babamın yanına gidip "baba noluyor" dedim sesim kızgın çıkmıştı istemsizce . "Kızım annen.." "Annem?" İçimden bir şeyler kopuyordu. Göz yaşlarım gözüme hücum ederken babamdan kurtarıcı cevaplar bekliyordum " bayıldı sadece korkma." Dediğinde yere çöküp ağlamaya başladım. Sadece bayılmışdı. Bayılmışdı sadece. Ölmemişdide bayılmışdı. "Ölmemiş" diye mırıldandım.
Annem uyanmışdı aradan geçen saatler sonunucunda. "Kızım?" Dedi bitkin çıkan sesiyle.
"Annem geldim"
"Hoş geldin yavrum"
"Anne ameliyat olacaksın değil mi?"
"Evet kızım"
"Annem bak kimle tanışdıracağım seni?"
Diyip Arasları çağırdım.
"Anne bu Aras. Benim sevgilim. Bu gamze."
"Kendiside benim sevgilim oluyor"diye Guven gecis yapinca odayi kahkaha sesleri doldurmusdu.
Aksam olunca babam dahil olmak üzre hepsi eve gitmisdiler.Buyuk israrlara ragmen annemle kalmayi istemisdim.
" onu cok mu seviyorsun?"
"Evet" dedim utana sıkıla
Bana gülümsemekle yetinmişdi.
"Hadi uyu geç oldu"dedim alnından öperek. O gözlerini kaparken bende karşısindaki deri koltuğa oturdum. Cocuklugumu dusundum. Pek fazla ilgi gormemisdim ve ailemle aram hic iyi olmamisdi. Kendimi fazlalik gibi bile hiss etdigim olmusdu. Onlardan nefret etmiyordum fakat sevmiyordumda. Tamam garip oldu ama onlara karsi hislerimdende emin degildim. Ailem gibi seviyordum evet ama ne bileyim işde..
Ben böyle dusuncelere dalmisken telefonuma gelen mesaj beni tum dusuncelerimden arindirmisdi. Benim ailem oydu.
"Seni seviyorum yuruyen belam. İyi uykular"
Bende seni diye bir mesaj atdikdan sonra gulumsedim. Varligina sevindigim kisilerden biriydi Aras. Onsuz ne yapardim bilmirlyordum.. Ve sanirim da hic bir zaman da bilmeyecegim

LarasWhere stories live. Discover now