46) En ny side av Oliver

7.3K 270 213
                                    

Gjennom Tines øyne. 

Herregud så lang denne helga har vært. Føles ut som den har vart så mye lengre enn det den pleier å gjøre. Klokken er fortsatt bare 14 på søndag, men altså, jeg klager ikke. Etter timer med SvampeBob hadde jeg kommet meg halvveis ut av pysjen, altså, jeg hadde tatt på meg sokker. Egentlig skulle jeg jobbe med en innlevering i norsk, men den var for øyeblikket nedprioritert.

Jeg lå utstrakt på sofaen, noe som begynte å bli min faste posisjon, men i motsetning til i går lå jeg nå på ryggen. Hva gjorde jeg? Absolutt ingenting, lå egentlig bare å så i taket.

Ved siden av meg hadde jeg nonstop, sålangt hadde jeg kastet opp og truffet rett i gapet 14 av 33 ganger. Altså, jeg vil si at det er ganske bra. Eller... ?

Tidligere hadde jeg fått melding fra pappa om at flyet var blitt forsinket og han kom ikke før klokken 21 i stedet for 16. Jaja,  sånn kan det gå. 

Hadde snakket en del med Nora også, hun hadde roet seg litt med kjolemaset sitt. Noe jeg er rimelig sikker på var fordi Oliver sa at han skulle ordne det. Altså, jeg var i full stand til å ordne det selv.. 

Og helt ut av det blå, ringte det på døren. Jøss, så populær jeg har vært denne helgen. Kan ikke huske sist gang jeg var så sosial. Før jeg i det hele tatt rakk å tenke på å reise meg, føyk døren opp. 

"Er ikke du et syn for øyet." Flirte Oliver.

"Jo, du fanget meg på en bra dag." Han lukket døren bak seg og subbet over til sofaen hvor jeg lå. Jeg forventet at han skulle be meg flytte meg, eller til og med skyve bort føttene mine selv.. Men i stedet lot han seg falle oppå meg og heldigvis for meg tok han i mot mesteparten av vekten sin på armene sine som var godt plassert på hver sin side av hodet mitt. 

Da han lå trygt plassert på meg, la han mer og mer av vekten sin over på meg og fjernet armene. Vi var tett i tett, og helt inntil hverandre og jeg kjenne hele han. Alt, absolutt alt. Han lå slik at det ikke ble for tungt for meg, men såpass at jeg kjente at han lå der. 

Deretter lot han hodet sitt hvile i området mellom skulderen og kinnet mitt. Jeg kunne kjenne den varme pusten hans mot halsen min.

Oh boy.

"Tinee, slutt å beveg deg så mye." Mumlet han.

"Jeg ligger faktisk heeelt stille." Sa jeg mens jeg lot hendene mine legge seg rundt nakken hans. Den ene håndflaten lot jeg ligge flatt på øvre del av ryggen hans, i nærheten av skjortekragen. Det skjedde helt automatisk, som om det var noe jeg gjorde hver dag.

Det rare var at jeg ikke engang tenkte over det. Oliver brydde seg tydeligvis heller ikke siden han verken sa noe eller flyttet seg. 

"Noe dirrer." 

"Og hvordan kroppsdel hadde du tenkt jeg skulle drive å dirre med?" Da jeg spurte om dette kunne jeg kjenne at han smilte mot halsen min. Siden når kom leppene hans så nært halsen min? 

"Det er mobilen din."

"Sikker? Det kan være din."

"Jepp, sikker. Har ikke vibrasjon på min."

"Å."

"Lykke til med å prøve å få tak i den uten å komme borti utstyret mitt." Ble det veldig hett her inne nå? Jeg var ikke helt sikker på om det var på grunn av det ekstremt intime posisjonen vår, eller om det var fordi jeg rødmet som en gal. Man kan aldri vite helt sikkert.

”Hei, Olli-poo?”

”Mmmm?”

”Hva om du flytter deg slik at jeg får puste?”

Soft spotWhere stories live. Discover now