~ Özel Bölüm~♥

3.8K 243 31
                                    

~ Baekhyun~

Bir kaç aydır çıkıyoruz,  gerçekten çok mutluyum.  Her sabah onun yüzüyle,  onun sesiyle onun öpücüğüyle uyanmak bambaşka.   Her şey çok güzel gidiyordu gerçekten ta ki Kris  evimize gelene kadar!

Her sabah ki gibi Chanyeol'le beraber krep yapıp şakalaşıyorduk birden kapı çaldı ve gelen Tao ve Kris 'ti.

Kris,  beni Chanyeol'dan ayırmaya çalışan Kris, o kadar gün eve kapatan ve zorla beni öpen Kris. ..

onu ilk gördüğüm de çok korktum. Ben onu unuttukca karşıma çıkıyordu. Chanyeol beni hemen kapıdan çekip arkasına aldı. Bir yandan sol elimi tutuyor diğer yandan onlarla konuşuyordu. Hiç bir şey duymuyordum, hatıralar gözümün önüne geliyor , ellerim terliyordu. Korkuyordum ya yine gelip Chanyeol'u benden alırsa diye.  Çok korkuyordum bu yüzden sıkı sıkı Chanyeol'a sarıldım. Bir kaç dakika sonra Chanyeol kapıyı kapadı ve yanıma geldi . Beni kucağına oturttu ve saçlarımı okşayıp yüzümü elleri arasına aldı. Gözlerinde korku yoktu ama beni sakinleştirmeye çalıştığını biliyordum . Birazdan konuşmaya başladı:

" Bebeğim Kris'e ne kadar sinir olduğumu biliyorsun ve ondan ne kadar nefret ettiğimi aslında senin korkmanı da hiç istemiyorum ama artık Kris'in iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Arada Tao'yla buluşuyoruz biliyorsun ki gayet iyi ve bizi biraz önce evlerinde olan bi partiye davet ettiler.  Biliyorum kabul etmeyeceksin o yüzden bende reddettim bitanem.  Ben senin yanında olduğum sürece sıkıntı yok merak etme. Seni hep koruyacağım."

O bunları söyledikce içim rahatladı. O haklıydı . Yanımda onun gibi biri varken bana bir şey olmazdı. Uzun süredir evden çıkmadığımızı fark ettim ve bir delilik yaptım:

"Channie partiye gidelim mi?"

O kadar şaşırmıştı ki gözleri eski arkadaşım Kyungsoo'dan bile büyük olmuştu.  Onu şaşırtmayı seviyordum.  Böyle çok sevimliydi. O hala bana " emin misin ?" bakışları atarken yanağına bir öpücük kondurup:

"Acaba dar deri pantolonumu mu giysem ki?"

diye sesli düşündüm.  Hemen bana sıkı sıkı sarılıp :

"Yok öyle şey küçük bey, bol bol takılıyoruz bu gece seni başkalarına yem edemem. "

dedi. Haha kıskanılmayı seviyorum. Kocaman bir dil çıkartıp yatak Odamıza doğru koşarken meydan okudum:

"Bakalım giyecek miyim giymeyecek miyim?"

BaekyeolWhere stories live. Discover now