2. Bölüm

5.3K 352 11
                                    

~ Chanyeol~

Ne demişti bu çocuk? Şaka mı yapıyordu? Kris benim korkak tavrımdan anlamış olacak ki ufak çocuğa dönüp :

"Buna inanmamı beklemiyorsun heralde, bari doğru atsaydın."dedi ve kahkaha attı. Ufak çocuk ise hala bir şeyler düşünüyormuş gibi bana baktı ve Kris'e dönüp :

"Yalan değil onu çok seviyorum , bir aydır çıkıyoruz ama sen bizi bi rahat bırakmadın lanet olası piç!"diye bağırmaya başlamıştı . Neye uğradığımı şaşırdım . Ne yapsam nereye gitsem diye düşünürken Kris kolumu iyice kavrayıp :

"Doğru mu bunlar seni piç? "diye bana bağırmaya başladı. Resmen titriyordum o kadar sinirliydi ki gözlerinden alev fışkırıyordu. Gözlerimi ufaklığa çevirdiğimde bana yalvarır gözlerle bakan iki göz buldum. Belli ki o da baya çekmişti bu iri cüsseden. Ben böyle uzun düşüncelere dalmışken Kris tekrar kahkaha atmaya başladı ve eliyle omzuma resmen işkence ediyordu. Sonra ufak çocuğa dönüp :

'Bak Baekhyun o senin ne dediğinde bile habersiz , hadi çocuklar Baekhyun'u alın evimize gidelim."dedi. İçime o anda su serpilmişti ki bi anda dudaklarımın üstünde bir sıcaklık fark ettim. Bu anlık sıcaklık afallamama neden olmuş başımı döndürmüştü. Sonra hemen kendimi toplayıp olan bitene baktım. Ufaklık dudaklarını benimkinden yeni ayırıp kulağıma bir şeyler fısıldadı :

"Özür dilerim.."

BaekyeolWhere stories live. Discover now