~Özel Bölüm~♥

4.1K 242 69
                                    

~Baekhyun~

Chanyeol'u ikna etmek çok zor olduysa da başarmıştım. Dar deri bir pantolon ve üstüne yakası açık bir tişört...  Bu yüzden Yeol yol boyunca somurtmuştu ama bilmiyordu ki bütün bunlar onun için.  Giyinip evden hızlıca çıktık . Parti Tao'nun evindeydi. Chanyeol'un elini tutarak içeri girdim. Eli her zaman ki gibi sıcacıktı. Korkmuyordum, ne de olsa o yanımdaydı. Bu gece eğlenmek istiyordum. Eve vardığımızda daha kapıdan alkol kokusunu alabiliyordum. Alkol kullanmazdım, gereksiz ve saçma bulurdum ta ki bugüne kadar.

İçeriye girdiğim gibi elime bir şişe tutuşturulmuştu. Buranın bardan farkı yoktu. Şişeyi aldığım gibi kafaya dikmiştim. Boğazımı delen yanıcı tat hiç hoşuma gitmezdi. Chanyeol ise bana hala şaşırmış bakıyordu. Bir şişe de alıp ona verdim:

"Eğlenmeye gelmedik mi Yeol?"

Hmm layarak elimdeki şişeyi aldı ama belli ki içmeye niyeti yoktu.  Çok sesli bir müzik vardı ve kendimi müziğin akışına bıraktım. Azıcık bile içmeme rağmen etkisini hissediyordum. Alkole karşı dayanıklı değildim.  Hiç bir şey duymuyordum ve deli gibi dans ediyordum. Aman ne güzel şimdiden saçmalamaya başlamıştım. Bir yandan Chanyeol'un elini tutuyor diğer yandan ona tatlı kelimeler fısıldıyordum. Her zaman severdi o böyle şeyleri. Biraz sonra Chanyeol tuvalete gitmesi gerektiğini ve hemen döneceğini söyledi, yanağıma bir öpücük bırakarak " Ben gelene kadar kendine dikkat et bebeğim. " diye fısıldadı. O ayrıldıktan bir kaç dakika sonra Kris'le göz göze gelmiştim ya da o Chanyeol muydu?  Bilmiyordum şuan.  Ortamın verdiği etkiyle zaten bulanık görüyordum. Boylarının birbirine benzemesi işimi zorlaştırıyordu. Bir an gözlerimin karardığını hissettim.Kris benim yanıma gelmez diye düşünerek ona doğru yürüdüm fakat dengemi kaybedip Yeol'un üzerine düştüm. Ya da ben öyle zannediyordum.

~Chanyeol~

Baek'in partiyi bu kadar istemesi beni şaşırtmıştı ama sorun etmiyordum . Tao bana "Merak etme artık o iyi bir insan ve biz sevgiliyiz." Demişti.  Bu yüzden içim rahat bir şekilde partiye gidiyordum. Nedenini bilmediğim bir şekilde Baek bugün biraz fazla rahattı. Onu korumam gerekiyordu. Yinede korkuyordum. Ya ona bir şey olursa?  Ne yapardım ben?  Bir süre dans ettikten sonra lavobaya girmeye karar verdim ve tanıdığım bir arkadaşa onu uzaktan kontrol etmesi için görev verdim.  Tedbiri elden bırakmak istemedim ne de olsa o nazik vücudu hemen sarhoş olmuştu. Dengede bile zor duruyordu ama onu eğlencesinden alıkoymak istemedim.   Onu kaybetme duygusu her zaman beni korkutuyordu. Tuvaletten çıktığımda bir adet manzara gördüm. Kris koltukta oturmuş Baek ise onun kucağındaydı. Neydi şimdi bu böyle?

Yalnızca 2 dakikalığına tuvalete gitmiştim. Lanet olası sadece 2 dakika.  Bağırmaya başladım ve hemen yanlarına giderek Baek'i üstünden kaldırdım. O ise hala Kris'e sarılıyordu. Ona kızmıyordum belli ki  sarhoşluğun etkisiydi ama Kris'in tavrı sinirimi bozmuştu. Patladım:

"Ne yapmaya çalışıyorsun Kris?"

Küçümseyici bakışları hiç değişmemişti.

"Sorun yok Chanyeol sadece eğleniyorduk."

Sinir katsayım tavan yapmıştı.Yüzünün  ortasına yumruğu geçirdim kimse benim Baekime dokunamazdı. Hele onunla eğlenmek mi? Dudaklarındaki kanı silerek bana pis bir sırıtış sundu.

"Bazı şeyler hiç değişmiyor değil mi Park Chanyeol?"

O an anladım ki hata yapmıştım. Baekhyun'u buraya getirmek benim hatamdı. Kafamı Baek tarafına çevirdiğimde adamların Baek'i tuttuğunu ve onun gözlerinin dolduğunu gördüm.  Onun ağlamasına dayanamıyordum. Kris şuan umrumda değildi.  Baek'in elini tuttuğum gibi onu parti evinden çıkardım.  Bu iş çığrından çıkmıştı. Baek hala sarhoştu ve bu haliyle daha bir tatlı olmuştu.  Arada onu sarhoş etmeliyim diye aklımın bir köşesine yazdım. Birazdan konuşmaya başladı:

"Chanyeoollllll, iyi misin? "

"Vayyy demek beni hatırlayabildin küçük bey? "

Diye çıkıştım. Böyle yüzü çok tatlıydı . Alt dudağını sarkıtarak devam etti:

"Ama ama ben yanlış görmüşum beni affedermisin Yeol? Hı hı hı?"

Onu sırtıma alıp eve doğru yürümeye başladım. 

"Kendini affettirmen gerek bebeğim. "


Biraz kötü oldu biliyorum :(

BaekyeolHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin