~Chanyeol~

5.1K 337 18
                                    

~Chanyeol~

Kendimi duvara yaslayıp nefes alışverişimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Herkes gitmişti, yalnızdım. O anda Luhan'ın sesi kulaklarımda çınladı. O saate kadar oradaydı ve bana yardım etmemiş miydi? Lanet olsun ona çok kızgındım. Hemen yanıma gelip iyi olup olmadığımı sordu. Kendimi toparlaıp dik gözlerle konuşmaya başladım:

"Ölseydim ,sonra gelseydin ?"

Luhan ensesini kaşıyarak cevap verdi:

"Özür dilerim Chanyeol , gerçekten sesleri duyunca çok korktum ve sesimi çıkarmadım,senin için çok endişelendim."

Sözleri duyunca biraz yumuşasamda sinirim geçmemişti ki o da bunu anlayarak beni koluyla tutup güç bela tuvaletten çıkardı. Bir banka oturduk ve bir şişe suyla yanıma geldi ve bana uzattı. Suyu içtikten sonra kendimi daha iyi hissediyordum ki Luhan sorguya başladı:

"Ne oldu orda? Sana mı saldırılar? Darbe izi yok ama yüzün asık..." Luhan tüm bunları sıralarken eliyle yüzümü tarıyordu aynı zamanda benden cevap bekliyordu uzatmadan olup biteni anlattım -tabiki beni öpmesi hariç- şok olmuş portlek gözlerle bana bakıyordu. Anlatmayı bitirdiğimde Baekhyun'u tanıdığını söyledi ve anlatmaya başladı:

"Sen hazırlık okumadığın için bilmiyorsun o Kris denen herif zavallı Baekhyun'un peşini hiç bırakmıyor sürekli peşinde , biz onla iyi arkadaştık fakat Kris kıskançlığı yüzünden devam edemedik. Baekhyun ondan kurtulmayı çok denedi ama henüz başaramadı. Kris Baekhyun'u seviyor hemde bu biraz sevginin sınırını aşıyor. Baekhyun ise ondan nefret ediyor , sonlarının ne olcağını bende bilmiyorum.

BaekyeolWhere stories live. Discover now